Canım o kadar haklısın ki... ama Eylül de çalışmaya başlayacağım annemler nasıl uyutacak diye endişeleniyorum şuan yanımda da değiller oğlumu alıştırma veya deneme şansımız yokBiraz düz bi cevap olacak ama her çocuk bence uyku eğitimine hazır olmuyor.
Ben de denedim ettim , kızım uyutacağımı anlayınca feryat figan bağırıyordu.Ben varken sadece emerek uyuyordu ve gece terörü gibi belki 15-20 dkde bir kalkıyordu.Ne yapsam olmadı.
Gece beslenmesini kes diyen çok oldu.çocuk mahvoldu.Bikaç kişiye sizinki nasıl bıraktı geceyi dedim kendiliğinden dediler.
Kısacası ben yapamadım.2 yaşına geldi emmeyi bıraktık.Çok daha iyiyiz.Bazen uyucam diyor gözlerim yaşarıyor.
Sizin için kötü bi tecrübe olmuş.En çok da bebeğiniz için.
Canım buradan yazmam etik olmaz. Sonuçta fiyat bilgisini paylaşmıyorlar eğer istersen özelden yazabilirsin...Ne kadar para verdinizz acaba
Ya onun uyuyası varmışUyku egitimi de yeni cikti 10 sene once dogdugu andan itibaren besigine biraktim hep uyudu
Bazen dolasiyo geceYa onun uyuyası varmışBen de koydum beşiğe uyumadı Maşallah diyim 10 yaşında ama çocuk kalkarmış şimdi :)
Aslında kimse hakkında kötü şeyler yazmak istemem hatta bu konuyu açmamım sebebi ben anlaşma yapmadan önce araştırdığımda böyle bir sayfa ile karşılaşmadım ve sanki kadın çok iyi ve hiç şikayet eden yok gibi algıladım karşılaşsam bir daha düşünüp belki de iptal ederdim. Sonradan instagramda kendi resimlerinin altında kötü yorumlar gördüm. Ama demek ki öyle bunalmışım ki tek tek bakamamışımBen de o kadın hakkında olumlu şeyler duymadım ya bide tonla para alıyorlar merak ediyorum taktiklerini yani size söylediklerini anlatın demiyorum ama işe yarayan bilgilermi verdi duyunca vay canına dedirttimi
İnşallah canımAnaneyle bikaç zorlanır ama alışırlar birbirlerine üzme kendini,çalışmaya başlayınca biraz ayrılık iyi geliyor bebeğe de anneye de.Anne nefes alıyor,bebek de anneye yaptığı kadarını yapmayıp güzel vakit geçiriyor
İnsanların neler yaşadığını bilmeden yorum yapmayın lütfen. Ben nazlanmıyorum insanların benim yaşadıklarımı bilmeleri gerektiğini düşünerek şikayet oluşturdum. Daha fazla bir şey demek istemiyorum size...El kadar çocuğuma uyku eğitimi denen batı özentisi zımbırtıyı verecek diye elaleme asla para vermezdim.
Zaten ben el kadar sabilerime uyku eğitimi de vermemiştim.
O kadın o eğitim denen şeyi anasının karnında öğrenmemiş
Açın iki satır okuyun araştırın sizde öğrenin uyku eğitimi
Hayır parayı saçacak yer arayıp sonra burda nazlanıyorsunuz.
Komikkk!
Bana da özelden yazabilir misiniz çok merak ettimCanım buradan yazmam etik olmaz. Sonuçta fiyat bilgisini paylaşmıyorlar eğer istersen özelden yazabilirsin...
5,5 aylık olana kadar sadece kucakta uyuyordu yere koyduğum anda uyanıyor ve inanılmaz huzursuz oluyordu resmen 1-1,5 saat oturarak kucağımda uyutuyordum sonra havalar sıcaklamaya başlayınca kucak istemedi ve yerine koyduğumda Max 20 dakikalık uykular yapmaya başladı ama yine huzursuz uyanıyordu günde kaç defa uyuyacağı belli olmuyordu düzeni yoktu gece zaten felaketti saat başı uyanıp emmek istiyordu. Tek tesellim şu eğitimden sonra uyku saatleri düzene girdi gece uyanmaları azaldı ama bitmedi tabiiÇocuğunuzun nasıl bir uyku sıkıntısı vardı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?