Uyku düzeni…

Uyku konusu beni de delirtti. Öglen uyutmak icin 40 takla atiyorum, 20 dk kucagimda salliyorum, sonuc: 20 dk uyuyup uyaniyor.
Ne zaman uyutup yataga veya koltuga koyacak olsam aninda uyaniyor. Artik uyuyacak mi uyumayacak mi diye sürekli endise halindeyim. o uyumadikca acayip geriliyorum icten ice sinir harbi geciriyorum resmen cünkü hicbirsey yapamiyorum gün icinde

Sizin bebeğiniz kaç aylık ?

Yanıt için teşekkür ediyorum :)
Uzun zamandır mama kullanıyoruz zaten.Gaz sorunundan dolayı farklı biberon denemelerimiz oldu sonunda birinden memnun kalıp devam ediyoruz.Ben artık bebeğimin gaz sorunu olup olmadığı ile alakalı şüpheye düşer oldum :) Kolikten başka bir sebebe bağlayamıyorum huzursuzluğunu.
Dün akşam 20.30’dan 1.30’a kadar çığlık çığlığa ağladı.Besleme,alt değişimi,bebe yağı ile masaj,kucağa alma,sallama… Yok yok yok…
Saatler süren ağlamalar sonucu yorgun düşüp uyudu.Yazdıklarınız arasında “sanki asırlar öncesini hatırlamaya çalışıyorum”deyişiniz tebessüm ettirip imrendirdi :)) Umarım bu cümleyi kuracağım aşamaya biran önce geliriz.
Aksi halde oğlumun delirmiş bir annesi olacak :)
Sevgiler

Uyuyacak mı uyumayacak mı ??? İşte bütün mesele bu:))) O stres ömür çürüten cinsten.Velhasıl çok iyi anlıyorum sizi fakat şunu da yapın diyemiyorum… Sabırla durumu kabullenebilirsiniz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…