Uyku düzeni

Cookie99

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
1
0
24
Kızlar merhaba 1 haftadir 1 aylik bebegim uykusu çok düzensizleşti. Uyuyor 10 dk kalkiyor uyuyor yarim saatte kalkiyor. Gece bu durum beni aşırı zorlamaya basladi. 12’de zar zor uyutuyorum gece 1’de kalkiyor 4’e kadar ugrasiyorum neredeyse hic uyumuyorum bu uykusuzluk asiri sinir ve stres yapmaya basladi bende. Bu durumu yasayan var mi nasil basa cikabilirim? Ayagimda bile sallamaya basladim mecburiyetten

Kızlar merhaba 1 haftadir 1 aylik bebegim uykusu çok düzensizleşti. Uyuyor 10 dk kalkiyor uyuyor yarim saatte kalkiyor. Gece bu durum beni aşırı zorlamaya basladi. 12’de zar zor uyutuyorum gece 1’de kalkiyor 4’e kadar ugrasiyorum neredeyse hic uyumuyorum bu uykusuzluk asiri sinir ve stres yapmaya basladi bende. Bu durumu yasayan var mi nasil basa cikabilirim? Ayagimda bile sallamaya basladim mecburiyetten
İlk üç ay yeni doğan bebeğin uyku düzeni olmaz. Hayata alışmaya çalışıyor. Güvensiz hissettiğinde seni istiyordur.
Artık vücudunun yavaş yavaş farkına varmaya başladı yutmak acıkmak dışkılama bunları yavaş yavaş bilinçlenerek yapacak bu da ilk deneyimler. Tedirgin ediyor onu. Gece gündüzü bilmez ki bebiş. Annesi azıcık sabret memende kokunu almak istiyordur sarılıp. İlk üç ay annelerin biraz perişan olduğu bir süreç ama geçecek her şey sabret. Yeter ki bebiş sağlıklı olsun sen de elden geldiğince fırsat yaratıp eşinle paslaş dinlenmeye çalış

Valla arkadaşın dediklerine katılıyorum. Sabır annesi 3-4 ay gibi hersey düzelir gibi olur alışırsın . Eşinle paslaşın . Biraz uyumaniza izin versin. Gaz damlası edinin. Ve kimyon kullanın yemeklerinizde kimyon tohumu çayı için. Emzirme sonrası miğde gazını çıkarın. Bağırsak gazı için karın masajlari yapın videolar var. Yüz üstü tutun yatakda bir süre aglayana kadar bir kaç sn yada dakika , dizinize yatırıp sırtını sivazlayin .

X