Uyku düzeni

Sunshine1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
8.965
8.433
26
Selam anneler kolaylıklar hepimize. Bebeğim son günlerdir 5 de kalkmaya başladı. Burnu tıkalı geniz akıntısı varn uyanıyor ve geri uyumuyor. Bi kere 6 çeyrekte kalktı çok güzel bir geceydi. Gece 1 kere uyandı. Şuan 2 aylığız. 9 gibi 9 30 gibi yatırıyorum. 8 gibi başlıyoruz uzun uzadıya emzirmeye alt değişimi kundak ve karanlık oda derkn 9 9 30. Emzikle mayıştırıyorum ama derin uykuya geçmesi 1 1 buçuk saat sürüyor. İşte ilk nrem uykusu aktif uyku sokra derin uykuya geçiyor. Uyanabiliyor emziği atıyor başında olmam gerekiyor. Zorlanıyorum uyuturken. Acaba daha erken mi yatmalı ? O zaman akşam hiçbirşeye gidemeyiz. Gündüzde düzensiz uykularımız. Bazen meme bazen yatak bazen 1 bazen yarıl saat bazen 10 dakka. Gece genelde 2 gibi kalkıyor beslenmeye. Siz kaçta yatırıyorsunuz?

Gece 5 saat uyuyacağı zamanlar da gelecek demek.
Benim bebek düzeltilmiş 16 günlük. Her üç saatte bir besliyorum. Yaklaşık 1 saat sürüyor besle altını değiştir falan. Sonra da gaz sancısından ıkınma ve ağlama süreci oluyor. Yatıramıyoruz, yatmıyor götünü yediğim.

Bnm bebek altı aylık hala uyku düzenimiz yok ama doktorumuz bir damla verdi iki gündür kullanıyorum sanki daha sakinleşti gibi lactocol diye bir damla

Canım alt değiştirme gaz çıkarma yapmıyorsun gece uykusu açılır. 2 buçuk saat sonra uykusunda besleyip yavaşta yatırıyorsun gece uykusunu bölme.

Canım alt değiştirme gaz çıkarma yapmıyorsun gece uykusu açılır. 2 buçuk saat sonra uykusunda besleyip yavaşta yatırıyorsun gece uykusunu bölme.
Aslında bölmüyorum çünkü gece uyumuyor genel olarak. Kolik kendisi, gaz sancısı sebebiyle ıkınıp ıkınıp ağlıyor. Geçince uyuyacak inşallah gece de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…