merhaba geceleri uyuyamıyorum sabahın 7 sine kadar ne kadar yorgun olsam da olmuyor başım çatlıyor genede uyuyamıyorum gündüzde uyanamıyorum ne yapabilirim ne önerirsiniz bu durum benim hayatımı çok olumsuz etkiledi ne yapabilirim doktorlara gittim mi umursamıyorlar bile lütfen yardım edin
bizim burdaki doktorlar doktor değil insanın yüzüne bakmıyorlar yıllardır bu sorunları yaşıyorum ilaç bile yazmıyorlar geçicidir mevsimseldir diye oyalıyorlarCanım bir psikatriye git zetsat diye bir ilaç veriyor annem hastayken bana vermişti yarım saat sonra uyumaya başlıyorsun alışkanlık felan da yapmıyor ben hep uyuyamadım da aldım doktor uyuyamadign zaman al demişti ki o al dese bile ben almadım.annem.hastanede iken sırf dinlenmek.icin içiyordum
Canım bir psikatriye git zetsat diye bir ilaç veriyor annem hastayken bana vermişti yarım saat sonra uyumaya başlıyorsun alışkanlık felan da yapmıyor ben hep uyuyamadım da aldım doktor uyuyamadign zaman al demişti ki o al dese bile ben almadım.annem.hastanede iken sırf dinlenmek.icin içiyordum
stres var ancak her zaman değil bazı günlerde streste yaşamadığım halde genede uyuyamıyorum kafein kullanmıyorumBir şekilde uyku düzeniniz bozulmuş.
Stres altında mısınız
Hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler mi var?
Bunları çözemediğiniz için uykusuzluk çekiyor olabilir misiniz?
Eğer bunlar yoksa geceyi gündüz gündüzü gece haline çevirme olayıdır. Gün içinde uyumamaya akşamları da kafeinli içecekleri tüketmemeye dikkat edin. Muhtemelen bir kaç gün içinde düzelir.
bizim burdaki doktorlar doktor değil insanın yüzüne bakmıyorlar yıllardır bu sorunları yaşıyorum ilaç bile yazmıyorlar geçicidir mevsimseldir diye oyalıyorlar
İlaç adı vermeseydiniz keşke.
Bahaettiğiniz ilaç bir antidepresan çünkü ciddi yan etkileri olabilir.
yok ben ilaç adı falan bilmem zaten sadece buraya yazdığım gibi durumu anlatıyorum onlarda her zaman mevsimseldir gibi bahaneler buluyorlarİlaç adı vermeseydiniz keşke.
Bahaettiğiniz ilaç bir antidepresan çünkü ciddi yan etkileri olabilir.
ne zamandır böylesin büyük bi sorunun var mımerhaba geceleri uyuyamıyorum sabahın 7 sine kadar ne kadar yorgun olsam da olmuyor başım çatlıyor genede uyuyamıyorum gündüzde uyanamıyorum ne yapabilirim ne önerirsiniz bu durum benim hayatımı çok olumsuz etkiledi ne yapabilirim doktorlara gittim mi umursamıyorlar bile lütfen yardım edin
yok ben ilaç adı falan bilmem zaten sadece buraya yazdığım gibi durumu anlatıyorum onlarda her zaman mevsimseldir gibi bahaneler buluyorlar
uyumadan önce ılık bir duş al kitap oku tv izle uykun gelmeden yatağa geçmemerhaba geceleri uyuyamıyorum sabahın 7 sine kadar ne kadar yorgun olsam da olmuyor başım çatlıyor genede uyuyamıyorum gündüzde uyanamıyorum ne yapabilirim ne önerirsiniz bu durum benim hayatımı çok olumsuz etkiledi ne yapabilirim doktorlara gittim mi umursamıyorlar bile lütfen yardım edin
baya uzun zaman zaten liseden sonra hep evdeyim ev hapsi gibi bi sağlık sorunumdan dolayı yaşadığım şehri de hiç sevmiyorumne zamandır böylesin büyük bi sorunun var mı
Birkaç gün hiç uyumamak erken saatte uyumaya neden olabilir yine erken kalkarsanız sorun çözülür heralde birkaç zaman sonramerhaba geceleri uyuyamıyorum sabahın 7 sine kadar ne kadar yorgun olsam da olmuyor başım çatlıyor genede uyuyamıyorum gündüzde uyanamıyorum ne yapabilirim ne önerirsiniz bu durum benim hayatımı çok olumsuz etkiledi ne yapabilirim doktorlara gittim mi umursamıyorlar bile lütfen yardım edin
ben çok gittim hatta bir doktorlada yetinmedim diğerlerinede başvurdum ilaç yazmdıkları gibi bu seferde sen şöylesin böylesin demeye başladılarPsikiyatri servisine başvurdunuz mu?
Bazı doktorlar ilaç yazmaktan hoşlanmıyor ancak uzun süreli uyku bozukluğu yaşıyorsanız buna ihtiyacınız var demektir.
bu benim için biraz imkansız aslında çünkü yaşadığım sağlık sorunundan dolayı yatakdayım çoğu zaman kitap okuyorum ama işe yaramıyoruyumadan önce ılık bir duş al kitap oku tv izle uykun gelmeden yatağa geçme
bu benim için biraz imkansız aslında çünkü yaşadığım sağlık sorunundan dolayı yatakdayım çoğu zaman kitap okuyorum ama işe yaramıyor
sağolun diz bileklerde sıkıntılarım varSağlık sorununuz ne acaba geçmiş olsun
Hangi bölüme gittin eger gitmediyseniz dahiliye doktoruna gidin tahlil verin birşey çıkmaZsa psikiyatriye ye yönlendirirler.bizim burdaki doktorlar doktor değil insanın yüzüne bakmıyorlar yıllardır bu sorunları yaşıyorum ilaç bile yazmıyorlar geçicidir mevsimseldir diye oyalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?