UYKU APNE

Ofyoruldum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
133
171
103
Arkadaşlar bana uyku apne teşhisi konuldu bundan sonra ömür boyu uyurken cbap cihazı diye bir cihaz kullanmam gerekiyormuş sizlerin arasında bu cihazı kendisi kullanan veya çevresinde kullanan var mı ? çok rahatsız edici bişeye benziyor. .. canım çok sıkıldı

"Uyku apne" demişsiniz başlıkta da mesajda da, doğrusu uyku apneSİ olmalı. Onu söylemek istedim.
Geçmiş olsun, ihmal edilecek birşey değil. Cihazı önerildiği gibi kullanın
Çok komiksiniz benne derdindeyim siz ne saçmalamışsınız biliyorum adını aceleyle öyle yazdım ...

Uyku apnesi ciddi bir durumdur .. ittire edici gibi görünebilir cihaz ama size bazı testler yapılıp bu sonuca varıldığını düşünüyorum .. sağlık için alışırsınız , geçmiş olsun

uyku apneSİ tehlikeli bir hastalık, diş teli gibi önceden rahatsız eder cihaz ancak hayatta kalmak için mecbur alışıyorsun.

Yani sonradan kullanacağınız her şey sizi rahatsız eder bir başta, ama sonradan alışırsınız. Alışılmayan bir şey yok bu hayatta. Geçmiş olsun, mecburen uyku sırasında solunumunuzun rahat olabilmesi için o cihazı kullanmanız gerekiyor.

Zamanla alisirsin
Ilk zamanlar cok zor ama mecburen sonra alisacaksin.

Ilk zamanlar agzinda yanaklarinda hafif yaralar bile olabilir
Olmayadabilir tabii.

Gecmis olsun

Gecmis olsun babamda da var hemde cok ileri duzeyde doktor babama hic iyi seyler soylemedi ve cihaz verdi
Ama babam yatarken takmiyor ne kadar israr ettiysekte

Annem son 7 yilini cpap la yaşadı.o olmazsa ölürüm derdi.tabi başta zor oldu alışınca onsuz bir gece geçiremezdi.insan herşeye alışıyor rahatlığını görürsen iyiki almışım dersin

Benim babamda da var. İlk zamanlar zar zor kullandırttık ama sonradan kullanmaz oldu.

Ama mecbur insan gece oksijensiz kalmak daha tehlikeli

Ne gibi sıkıntılar sonucu doktora gittiniz? Teşhis nasıl kondu biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Çok geçmiş olsun, cihaza en kısa zamanda alışırsınız umarım.

Önceleri ben farketmedim eşim uyurken nefesimin durup sonra tekrar başladığını farketmiş ben ciddiye almadım ama geçen gün nefes alamayarak uyandım nefes borum tıkanmış gibiydi ve dakikalarca nefesim gelmedi boğazına bişey kaçmış gibi meğer o zaman ciddi bir atak geçirmişim ...belirtileri benim hissettiğim yorgunluk baş ağrısı ile uyanmak ve gün içinde hareketiz kaldığım anda uyuklamak konsantrasyon bozukluğu ydu

Ne gibi sıkıntılar sonucu doktora gittiniz? Teşhis nasıl kondu biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Çok geçmiş olsun, cihaza en kısa zamanda alışırsınız umarım.

Önceleri ben farketmedim eşim uyurken nefesimin durup sonra tekrar başladığını farketmiş ben ciddiye almadım ama geçen gün nefes alamayarak uyandım nefes borum tıkanmış gibiydi ve dakikalarca nefesim gelmedi boğazına bişey kaçmış gibi meğer o zaman ciddi bir atak geçirmişim ...belirtileri benim hissettiğim yorgunluk baş ağrısı ile uyanmak ve gün içinde hareketiz kaldığım anda uyuklamak konsantrasyon bozukluğu ydu
Bunun belirtisi nedir yani ne oldu ea teshisi kondu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…