- 4 Mart 2018
- 133
- 171
- 103
- Konu Sahibi Ofyoruldum
-
Anlamadım ? nasıl yani ?"Uyku apnesi" doğrusu.
Türkçe bildiğinizi varsayıyorum.
Anlamadım? ne demeye çalışıyorsunuz?"Uyku apnesi" doğrusu.
Türkçe bildiğinizi varsayıyorum.
Anlamadım ? nasıl yani ?
Çok komiksiniz benne derdindeyim siz ne saçmalamışsınız biliyorum adını aceleyle öyle yazdım ..."Uyku apne" demişsiniz başlıkta da mesajda da, doğrusu uyku apneSİ olmalı. Onu söylemek istedim.
Geçmiş olsun, ihmal edilecek birşey değil. Cihazı önerildiği gibi kullanın
Saçmalamadım, size hastalığınızın adının doğrusunu öğrettim. Rica ederim.Çok komiksiniz benne derdindeyim siz ne saçmalamışsınız biliyorum adını aceleyle öyle yazdım ...
Gecmis olsun babamda da var hemde cok ileri duzeyde doktor babama hic iyi seyler soylemedi ve cihaz verdiArkadaşlar bana uyku apne teşhisi konuldu bundan sonra ömür boyu uyurken cbap cihazı diye bir cihaz kullanmam gerekiyormuş sizlerin arasında bu cihazı kendisi kullanan veya çevresinde kullanan var mı ? çok rahatsız edici bişeye benziyor. .. canım çok sıkıldı
Ne gibi sıkıntılar sonucu doktora gittiniz? Teşhis nasıl kondu biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Çok geçmiş olsun, cihaza en kısa zamanda alışırsınız umarım.
Ne gibi sıkıntılar sonucu doktora gittiniz? Teşhis nasıl kondu biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Çok geçmiş olsun, cihaza en kısa zamanda alışırsınız umarım.
Bunun belirtisi nedir yani ne oldu ea teshisi kondu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?