- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- 208
- Konu Sahibi dendendeniz
Her bebek başka. Ama dediğim gibi ben 22 ay emzirdim, artık geceleri 1 saat bile deliksiz uyuyamayacak duruma geldik. O da çok yıprandı ben de . Uyku çok önemli bebekler için.ve anne içinde ...Benimde 12 aylik hala geceleri emiyor saat başı,nasil kesebilirim gece ,agliyor emmeyince bu yuzden zorunda kaliyorum
Artık emzirmek yarardan çok zarar oldu bizde. Uyuyamadığı için aksiydi. Sürekli ağlayan , uykusunu alamayan bir Bebek. Ruhen ve bedenen çökmüş bir ben.
Keşke 12. Ayda Gece kesseydim, belki 2,5 yaşına kadar emzirirdim gündüzleri ama ben nefret ettim emzirmekten en son hüngür hüngür ağladım. Ve o gece meme vermedim çok zor oldu tabii ki. Ağladı yine uyuyamadık Ama her seferinde kucağıma alıp sakinleştirip yatırdım. Çığlık kıyamet. Ama açıkçası belki 1 hafta çekerim sıkıntısını ama en azından sonra uyuruz mantığı vardı bende. İlk 3 gece zorlu geçti ama ondan sonra maşallah diyeyim bir mucize oldu . Gündüzde git gide azalttım. 10 gün sonra da tamamen kestim. Çünkü zaten o da eskisi kadar istemedi.