Uygun Sarki Araniyor

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Kizlar aradim taradim uygun bölüm bulamadim, en uygunu anket bölümü olur diye düsündüm :)
Sizden ricam bi sarki ariyorum, anlatacaklarima uygun bi tane :)

Kiz ve Erkek birbirinden hoslaniyor, ikisininde birbirilerine karsi ilgisi cok, fakat erkek baska bi yerde, yada cezaevi diyeyim :) Ayrilip küsüp barisiyorlar.Erkek kizin onu ziyaret etmesini istemiyor, cünkü onun icin utanc verici bir durum oldugunu söylüyor, kizin onu bu halde görmesini istemiyor.Yani bi nevi engel iste Fakat baska türlüde görüsme imkanlari yok, mecbur kiz ziyarete gitmeli, ama erkekte buna karsi. Erkek ona cezaevinden gec cikacagini söylüyor, kizin onu bunca ay beklemesini istemiyor. Kendi hikayemi anlattim sizlere :) Bu hikayeye uygun bi sarki ariyorum kizlar :):gitme: Benim icim cok önemli :)

Eski konularını hatırlıyorum, barışmışsınız sevindim.
Şarkı konusunda yardımcı olamıcam malesef, ama sevgilin senin hapiste onu ziyaret etmesini bile istemezken hapisle ilgili şarkılar arama bence.

Mutluluklar. a.s.

Sagol canim, baristik ama her an bitebilir, dedigim gidip onu ziyaret etmemi istemiyor, beni bekleme diyor

Sagol canim, baristik ama her an bitebilir, dedigim gidip onu ziyaret etmemi istemiyor, beni bekleme diyor

İşte ben diğer konularınıda bildiğim için şaşırdımda açıkcası biraz,
çünki hatırladığım kadarıyla izin için üç günlüğüne çıkmıştı hapisten ve seni hiç aramamıştı bu başlı başına çok yanlış bir davranıştı zaten.
Ama sen bilirsin tabiki, zannedersem ona bir sürpriz yapmak istiyorsun?
Dediğim gibi hapisle ilgili bir şarkı arama, özlemle hasretle ilgili olabilir belki.

valla araştırıyorum okuduğumdan beri de... biraz daha ipucu versen süper olacak :)... ayruca ne tarz istiyosun istersen onu da belirt :)

valla araştırıyorum okuduğumdan beri de... biraz daha ipucu versen süper olacak :)... ayruca ne tarz istiyosun istersen onu da belirt :)

sagol canim, yani anlattiklarima tam uymasi sart degil, cezaevi ile alakasi olmasin, iste ne bileyim yrilik hasret özlem tasisin, yani ask sarkisi olsun, duygusal :) yani kizda erkekte birbirilerinden hoslaniyor ama bi takim engeller var iste, o yüzden ask imkansiz olmaya basliyor

Evet üc günlügüne izinliydi, ama bi takim olaylar olmus, o yüzden aramamis, bende ona geber falan deyince, baya bi kavga etmistik, sonra baristik tabii, ama heran bitebilir
Evet bende hapis ile ilgili sarki aramiyorum, imkansiz ask yada beraberlik ile ilgili olsun.

Güzelim beraberlik ile ilgili çok aşk şarkıları var ama imkansız dersen aklıma tek Erol Evgin'in Ben imkansız aşklar için yaratılmışım şarkısı geliyor.

Bir yumak sarar gibi geçtim acılardan
Bir kilit yüreğimde bir demir kapı
Kuş uçmaz kervan geçmez bir yerlerdeyim
Belki de aşk dediğin erişilmez olmalı

Ben imkansız aşklar için yaratılmışım
Ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı
Kayboldum kuytusunda yalnızlıkların
Yaşadım en karasını sevdaların

Sensizlik bir ok gibi canıma saplanmalı
Coşmalı yanardağlar,kasırgalar kopmalı
Aşkın bir zehir gibi kanımda dolaşmalı
Elbette aşk dediğin böyle olmalı

Ben imkansız aşklar için yaratılmışım
Ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı
Kayboldum kuytusunda yalnızlıkların
Yaşadım en karasını sevdaların

hevincim nereden geldi aklına bu şarkı gece vakti... rahmetli arkadaşımın en sevdiği şarkılardan biriydi beraber bağıra bağıra söylerdik nur içinde yatsın.... sağol hatırlattığın için....

Imkansız dedi ya konu sahibi hemen bu geldi aklıma boshayallersmile
Canım ya Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın mekanı cennet olsun arkadaşının.

metin arolat -yine bir başıma
mutlaka dinleyin eski ama cok mükemmeldir bu duruma cok uygun
sözleride şöyle

Kalmana gücüm yetmez...
Gözlerin gitmiş zaten...
Sözlerin üzer. Sus, çok ayıp
Elveda gerekmez dön ve çık
Sevdiğin ne varsa al götür
ızlerin can yakar
Hem de çok...

Yine bir başıma...
Daralır yüreğim...
Dalarım gecenin içine
Dağılır zor dönerim...
Yine bir başıma...
Sana söylenirim...
Kıramam yine de, kıyamam sana ben
Zor küserim...

Bugün dönme...
Hemen dönme...
Bu halimle, bu halimde
Beni görme...
Ne olur dönme...
Bu halimle, bu halimde
Beni görme...

Imkansız dedi ya konu sahibi hemen bu geldi aklıma boshayallersmile
Canım ya Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın mekanı cennet olsun arkadaşının.

sağol çok sağol... o güzel günlerimizi hatırlattığın için... amin... zaten orada olduğundan eminim... tekrar çok sağol...

Off yahu sen niye şarkı arıyorsun de bakayım bana? Yarana tuz bassın diye mi? Dinledikçe üzülürsün yahu. =(

Zara ve Ekrem Düzgünoğlu söylüyordu. "Bir Fırtına Tuttu Bizi" Onun da konusu hapisane. Ama tabi sana ne kadar uygun olur bilemem. Aklıma geldikçe yazarım diyeceğim ama sanki çok büyük iyilik. Kendine iyi davran gözünü seveyim. =)

Ay ben de sana en sevdiğim şarkının linkini vereyim. Uyar mı bilmem ama ben çok seviyorum. opuyorumnanaktan

http://fizy.com/s/103wq4#s/102x6v

Harun Kolçak

YANIMDA KAL

Öyle savunmasız bir zamandı
Bulduğunda beni
Sen başlattın boyun eğdim
Kabullendim seni

Bu sözlerim sitem değil ama
Yazık değilmi bana
Çok yalnızdım kaybolmuştum
Sığındım işte sana

Kaygılarım yeniden uyanıyor
Bu duygular beni ürkütüyor
Yeniden yaşamakmı gerekiyor
Yine acılar yine korkular
Yine aaaaaaaşk

Yanımda kal yanımda kal
Düşlerin yetmezki bana
Yanımda kal yanımda kal
Çok geç rastladım sana

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…