- Konu Sahibi xXxTubaxXx
Kizlar aradim taradim uygun bölüm bulamadim, en uygunu anket bölümü olur diye düsündüm :)
Sizden ricam bi sarki ariyorum, anlatacaklarima uygun bi tane :)
Kiz ve Erkek birbirinden hoslaniyor, ikisininde birbirilerine karsi ilgisi cok, fakat erkek baska bi yerde, yada cezaevi diyeyim :) Ayrilip küsüp barisiyorlar.Erkek kizin onu ziyaret etmesini istemiyor, cünkü onun icin utanc verici bir durum oldugunu söylüyor, kizin onu bu halde görmesini istemiyor.Yani bi nevi engel iste
Fakat baska türlüde görüsme imkanlari yok, mecbur kiz ziyarete gitmeli, ama erkekte buna karsi. Erkek ona cezaevinden gec cikacagini söylüyor, kizin onu bunca ay beklemesini istemiyor. Kendi hikayemi anlattim sizlere :) Bu hikayeye uygun bi sarki ariyorum kizlar :):gitme: Benim icim cok önemli :)
Sizden ricam bi sarki ariyorum, anlatacaklarima uygun bi tane :)
Kiz ve Erkek birbirinden hoslaniyor, ikisininde birbirilerine karsi ilgisi cok, fakat erkek baska bi yerde, yada cezaevi diyeyim :) Ayrilip küsüp barisiyorlar.Erkek kizin onu ziyaret etmesini istemiyor, cünkü onun icin utanc verici bir durum oldugunu söylüyor, kizin onu bu halde görmesini istemiyor.Yani bi nevi engel iste