Uygun Nikah Şekerleri

PembeCeyiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
747
17
118
Merhaba Kızlar,

İstek üzerine uygun nikah şekerleri yapmaktayız. Kendi nikah reçellerimi de biz yaptık. Herkes çok beğendi.
Benim nikah reçellerimi buradan inceleyebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/nikah-sekeri/621517-nikah-recellerimiz.html

Farklı örnekler ve istek üzerine siparişler için bu blogtan bize ulaşabilirsiniz:

Ayrıca Şeker Hamurundan Kurabiyeler de yapılmaktadır. Fotoğrafları en kısa zamanda eklenecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kizlar, size bir sey danismak istedim, bana ancak kadinlar kulubu yardim edebilir diye dusundum. Birileri bu ise el atabilirse (bilhassa 2014 gelinleri) gercekten cok buyuk yardiminizi dokunur...

Sizden bir ricam olacak kabul etmek zorunda değilsiniz. Ben Koç Universitesi'nden bir master öğrencisiyim. Düğünler hakkında sosyolojik araştırma yapıyorum. Araştırma dahilinde 15 çiftin düğününe katılıp sonrasında onlarla müsait oldukları bir gün çiftle (kadın ve erkek ayrı olarak) röportaj yapacağım. Araştırmama katılmak ister misiniz? Bu araştırma tezim ve mezuniyetim için çok önemli. Düğünlerinizde masraf olmam, beni hatta davetli olarak değil köşede oturmama bile izin verseniz kafi. Hiç yemek yemem masraf olmam.

Nisan veya Mayıs'a kadar bütün röportajları yapmış olmak istiyorum. Başı açık olan kadar başörtülü kızların da ne düşündükleri benim için önemli o sebeple lütfen katılmakta çekinmeyin, ben seve seve herkesle röportaj yapmak istiyorum. Var mı gönüllü?

Koç Üniversitesi'nde araştırmalarımız etik kurulu tarafından onaylıdır. Kesinlikle katılımcılarımı rencide edecek zarar verecek sorular sormayacağım. İsteyen röportajı istediği yerde durdurabilecek, istediği kısımları sonradan bile çıkarttırabilecek. İsimleriniz kesinlikle saklı kalacak :). Herhangi detaylı bir sorunuz için isun@ku.edu.tr 'ye mail atabilirsiniz.

Irene Sun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…