• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygun fiyatlı parfüm

BirGaripEsmerimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
29
1
86
Uzun zamandır parfüm arayan fakat bu konuda pek bir cahil olan ben sizlerden yardım isteyeceğim :) 15 yasindayim bana gore uygun fiyatlı parfum arayisindayim aradigim kokular çok ağır ve keskin olmamak kaydiyla şarap, çam ve odun kokusu lütfen yardımcı olun bu kizcagiza :D

Şarap çam ve odun kokusu pek güzel olmayabilir sanki hele ki 15 yaşındasın yani ne bileyim zaten çam ve odun kokusunu birlikte düşünüyorum da baya keskin bir koku olur sanırım :D

Sana lacoste pour femme, Victoria secret bombshell, britney spears fantasy gibi kokuları öneririm daha çok :KK51:

Bana da ağır gibi geliyor ama benim yaşım için önerilenler çok şekerli tatlı kokular sevmem ben pek :KK70:
Victoria secret bombshell şekerli değil tatlı da değil aynı şekilde lacoste pour femme de :)

cacharel noa buna da bakabilirsin. senin yaşlarındayken hep bunu kullanıyordum neredeyse birde dior pure poison

Back