Uygun fiyatlı kalın maşa ve saç düzleştirici arıyorum

Nayro

☕️
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Temmuz 2012
1.403
951
323
Evet kızlar uygun olması çok önemli benim için kalın maşa ve ince düzleştirici elinde olan varsa görmek isterim :)

uygundan kastın ne kadarlık bişey arıyorsun bende brawnun ikisi de var ancak düzleştirici bordo renk olanı maşa da gri siyah renkte orta boy olanıdır.

uygundan kastın ne kadarlık bişey arıyorsun bende brawnun ikisi de var ancak düzleştirici bordo renk olanı maşa da gri siyah renkte orta boy olanıdır.

Fiyat ne kadar düşünüyosun ?

30 lira hiç bi sorunu yok sıcakken koyulan kılıfıda duruyor onla bırlıkte yollarım eğer düşünürsen çok az kullandım

Canım ben telde olduğum için özel mesaj başlatamıyorum sen bana yolla ordan devam edelim bide eğer takas düşünürsen ürünlerime bakabilirsin

Canım ben telde olduğum için özel mesaj başlatamıyorum sen bana yolla ordan devam edelim bide eğer takas düşünürsen ürünlerime bakabilirsin

canım benim bedenım uymuyor ne yazıkkı ürünlerine ben şimdi çıkmak zorundayım sen kararını bıldırırsın sonra

Evet kızlar uygun olması çok önemli benim için kalın maşa ve ince düzleştirici elinde olan varsa görmek isterim :)
Cnm bendede braun satinliner ion shine var internettten arastir istersen .ilgilenirsen resimde yukliyebilirim

canım internetten baktımda s2 olan mı resim eklesen daha iyi olur bide maşa olarakta kullanıloyo mu yani dalgada yapılabilir mi
S2 deil cnm benim sacim zaten dalgali oldugu icin denemedim ama kuzenimdede aynisindan vardi dalgali yapiyodu o.bebegimi uyutup resim yukliycem cnm 15 dkka sonra

Canım fiyat ve resim atabilir misin

bende philips var canım, em duzlestirici hem sekillendirici
2-3 saat sonra resmini koyarım su an vaktim yok cunku diğer bilgisayara gecmeliyim :)

bende philips var canım, em duzlestirici hem sekillendirici
2-3 saat sonra resmini koyarım su an vaktim yok cunku diğer bilgisayara gecmeliyim :)

Tamam canım fiyatı ne kadar olacak ve modeli nedir internetten araştırayım sen resim ekleyene kadar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…