Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 984400 Eki Görüntüle 984401 benım elimde bu var hem düzleştirici hem maşa markası arzum
uygundan kastın ne kadarlık bişey arıyorsun bende brawnun ikisi de var ancak düzleştirici bordo renk olanı maşa da gri siyah renkte orta boy olanıdır.
Fiyat ne kadar düşünüyosun ?
30 lira hiç bi sorunu yok sıcakken koyulan kılıfıda duruyor onla bırlıkte yollarım eğer düşünürsen çok az kullandım
Canım ben telde olduğum için özel mesaj başlatamıyorum sen bana yolla ordan devam edelim bide eğer takas düşünürsen ürünlerime bakabilirsin
Cnm bendede braun satinliner ion shine var internettten arastir istersen .ilgilenirsen resimde yukliyebilirimEvet kızlar uygun olması çok önemli benim için kalın maşa ve ince düzleştirici elinde olan varsa görmek isterim :)
Cnm bendede braun satinliner ion shine var internettten arastir istersen .ilgilenirsen resimde yukliyebilirim
canim 25 tl dusunuyorumfiyat ne düşünüyosun canım
canim 25 tl dusunuyorum
S2 deil cnm benim sacim zaten dalgali oldugu icin denemedim ama kuzenimdede aynisindan vardi dalgali yapiyodu o.bebegimi uyutup resim yukliycem cnm 15 dkka sonracanım internetten baktımda s2 olan mı resim eklesen daha iyi olur bide maşa olarakta kullanıloyo mu yani dalgada yapılabilir mi
uygundan kastın ne kadarlık bişey arıyorsun bende brawnun ikisi de var ancak düzleştirici bordo renk olanı maşa da gri siyah renkte orta boy olanıdır.
bende philips var canım, em duzlestirici hem sekillendirici
2-3 saat sonra resmini koyarım su an vaktim yok cunku diğer bilgisayara gecmeliyim :)