- Konu Sahibi Ashiyamizuki
-
Her şey belli bir kalıpta olmak zorunda mı? Ben takacağım için benden seçmemi rica etti ben de bakıyorum ve fiyatının da uçuk olmasını istemiyorum o nedenle birileri biliyorsa fikir verir diye buradan sordum. Ayrıca İstanbul’dan yer sormadım farkındaysanız. Siz öyle yaptıysanız tercihinize saygı duyduğum gibi saygı gösterilmesini beklerim. İyi günlerOna erkeklerin bakması ve fiyatı dert etmesi gerekmiyor muydu? Biz öyle yerlerden almadık hiçbir şeyimizi. kapalı çarşıdan hallettik
Model atacağım zaten ama o modelin çok benzerini yaptıracak ya da aynısını alacak duruma göre.Siz modelini atın bu tarz istiyorum diye kendisi bütçesine göre alsın
İşlet komple değişmiş benim bildiği evlenme teklifi yüzüğünü erkek alır ve süpriz olur ama şimdi herşey anlamını yitirmiş ne süprizliği kalıyor ne bişi insan o an bi şaşırmak istiyor yani ben öyle düşünüyorum zevk meselesi keşke beğendiğin tarz bi yüzüğü de paylaşsaydın ya da bi kaç tane ki yardımcı olsalardı
Genel olarak böyle bir düşünce yok zaten. Ayrıca o senin fikrin. Bence erkek arkadaşımın benim zevkime göre seçmemi istemesi çok ince bir hareket. Teklif zaten sürpriz olacak zamanını ben de bilmiyorum. Buraya eleştirin diye soru sormadım, yardımcı olacak varsa yazsın diye sordum. sorduğum sorudaki sitelerde renkli evlilik teklifi yüzüğü modelleri var zaten, benzerlerini yapan kuyumcu ya da başka siteler de varsa bilenler yardımcı olur.İşlet komple değişmiş benim bildiği evlenme teklifi yüzüğünü erkek alır ve süpriz olur ama şimdi herşey anlamını yitirmiş ne süprizliği kalıyor ne bişi insan o an bi şaşırmak istiyor yani ben öyle düşünüyorum zevk meselesi keşke beğendiğin tarz bi yüzüğü de paylaşsaydın ya da bi kaç tane ki yardımcı olsalardı
Evlenme teklifi organizasyonunu da sevdiğiniz tarzda ayarlasin bence ,şu mesela çok tatlıHer şey belli bir kalıpta olmak zorunda mı? Ben takacağım için benden seçmemi rica etti ben de bakıyorum ve fiyatının da uçuk olmasını istemiyorum o nedenle birileri biliyorsa fikir verir diye buradan sordum. Ayrıca İstanbul’dan yer sormadım farkındaysanız. Siz öyle yaptıysanız tercihinize saygı duyduğum gibi saygı gösterilmesini beklerim. İyi günler
Teşekkür ederimEvlenme teklifi organizasyonunu da sevdiğiniz tarzda ayarlasin bence ,şu mesela çok tatlı
Konuşun, fiyatını öğrenin. uygunsa orada teklif etsin;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
En fazla 7-8 bin. Teşekkür ederim bakacağım şimdiNe kadar bütçeniz nasıl bir şey bakıyorsunuz? Başbuğ mücevher sayfasına bakabilirsiniz belki bütçenize uyar
Rica ederim burası Antalya’da ama internet sitesinde de instagramda da var dediğiniz tarz bulursunuz umarımEn fazla 7-8 bin. Teşekkür ederim bakacağım şimdi
Onun da mı siparisini verdin?Ancak organizasyon gibi bir isteğim yok başbaşa iken, kalabalık olmayan bir ortamda teklif etse yeter
Teşekkür ederimBütçe sorununuz varsa pırlanta değilde altın yüzüklere bakın çok daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?