- 23 Mayıs 2013
- 445
- 88
- 68
- Konu Sahibi cukulukurabiye
32/32 beden 30/32 bedende olur erkek kot pantolonu arıyorum
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32/32 beden 30/32 bedende olur erkek kot pantolonu arıyorum
işi büyütmüssün kısssbakayım ben bi eve abimlerden kalma vardır belki bi erkek pantolonu satmadıgım kaldı sana zaten
![]()
hahahaha kız ihtiyaç napayımbende onuda senden alırım bilmem kaçıncı kez tek alışveriş yaptığım insan olmak üzeresin burdan
![]()
canım ekler misin lütfenBaskada var eklerım begenırsen
Eki Görüntüle 1045020
teşekkürler bu tarz ddeğil aradığım![]()
canım litle big var 34/30 yazıyo ama kalıbı küçük boy 32 bence...giyilmedi öylece duruyor sıfır defakto var aynı beden..spor klasik kesim ince kanvas gri
uyarsa takas yaparız
resimleri ekleyebilir misiniz acaba. daha genç işi daha değişik pantolon arıyorum
yok hayır yaşlılıktan değil yani arkadaşın eklediği tarz gibi değil demek istedim. belkide olur bedeni fotoları eklesenizkız biz yaşlı mıyız:))yok cnm bende inş bulursun beden uyan
yok hayır yaşlılıktan değil yani arkadaşın eklediği tarz gibi değil demek istedim. belkide olur bedeni fotoları ekleseniz![]()
cnm foto eklememişim ya
evet bunu beğendimmmmmmmmmm kaç tl diyorsunuz birde ölçü verirmisiniz. takasta yapabiliriz. konuma bakabilirsiniz bir sürü yeni şey ekledimdiğerlerinide ekleyin lütfen
![]()
...............defakto 30/34 yazıyo ama 32