Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk mesajin güncellenebildiğini farkettim de, diğer mesajlara neden müdahale edilemiyor anlamadım. Bir de başlık güncelleme olayı var ki hiç çözemedim:)) hatta admine sordum beni ciddiye almadi sanirsam:) cevap yazmadi. Oturup calismam mi gerekiyor bilemedim ama hiic vaktim yok. Bilen biri hayrina bi kullanma klavuzu yayinlasa iyi olur valla☺☺ ben de en son mesaja ekliyorum herseyi, zor mu oluyor takip neeennen hanımFlexible marka elbiseler, Andywawa gri tulum, citcitli badilerin bir kısmı ve pembe mor kapsonlu takım satıldı hanımlar. Bunlar ilk mesajda olmadığı için mesajı düzenleyip fotoğraflarıni cikaramiyorum. O nedenle satilanlari yazdım. Nasıl yapıldığını bilen birisi gosterirse çok mutlu olurum
Merhaba canim..Flexible marka elbiseler, Andywawa gri tulum, citcitli badilerin bir kısmı ve pembe mor kapsonlu takım satıldı hanımlar. Bunlar ilk mesajda olmadığı için mesajı düzenleyip fotoğraflarıni cikaramiyorum. O nedenle satilanlari yazdım. Nasıl yapıldığını bilen birisi gosterirse çok mutlu olurum