• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygun fiyatlı bir yer yok mu ?:/

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
335
323
yorumları okudukça kafam çorba oldu kızlar yaa..ben birkaç ay içerisinde kesinlikle ameliyat olacağım fakat uygun fiyata bulabilirsem....İstanbuldayım Boğaziçi tıp merkezi düşünüyorum orda yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilirler mi? bide başka bildiğiniz uygun fiyatlı bir yer var mı?

yorumları okudukça kafam çorba oldu kızlar yaa..ben birkaç ay içerisinde kesinlikle ameliyat olacağım fakat uygun fiyata bulabilirsem....İstanbuldayım Boğaziçi tıp merkezi düşünüyorum orda yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilirler mi? bide başka bildiğiniz uygun fiyatlı bir yer var mı?
Boğaziçi'nde olan birkaç arkadaş var forumda aktifler yazını görünce yardımcı olacaklardır onlar memnunlar

Merhaba nisan.umut. hepimizin merak ettiği bir konu acmişsin. Uygun fiyat çoğu kişi için önemli bir faktör fakat öncesinde doktor tecrübelerine ve yorumlarına önem vermek gerekiyor sanirim. Yani önce iyi olduğunu dusundugun doktorları fiyati göz önune almaksizin sec ve sonrasında en uygun fiyatli olanina karar ver bence.. Ama mutlaka daha önce ameliyat olan arkadaşların yorumlarına ve fiyatlarla alakali verecekleri bilgilere ihtiyacimiz var. Ben raastirmalarim sonucu devlet hastanelerinin birçok yerden daha uygun fiyata yaptigini duydum. Ancak hic bilemiyorum orada ilgi alaka nasildir, sorulara ne kadar saglikli cevaplar veriliyor. Mesela kayseri devlet hastanesine bir kez gitmisligim var, saatlerce bekledikten sonra kalabalık bir odada 3 dakikada muayene etmişti doktor.. :( çünkü çok kalabalık. Ve sonuçta ucuz olsun diyeherhangi bir yere yaptirip kotu bir sonuç almaktansa bütçeyi denklestirmek için biraz daha bekleyip aklimiza yatan bir doktor tercihi daha iyi olur diye düşünüyorum..

Bogazicini bende dusunuyordum canim ama olmadim cunki lipo yapmiyorlardi
Lipo olmasaydim kesinlikle orda olurdum ismail bayram var amirali nevai var
Devlet hastaneleri de uygun yapiyor ama bekleme suresi cok sanirim :(
Sen bi doktorunu bul zaten indirim istersen mutlaka yapar tabi bazilari hic bir kurus inmiyor
Pazarlik yap canim ben bunu ogrendim ;)

Back