Bedenim S beden 36 giyiyorum bazı ürünlerde 38 olabiliyor
bu ürünlerden ellerinde olan varsa yardımcı olabilirler mi
begendiğim ne varsa alacağım
çok kalın istemiyorum
:) :) :)
CANIM XSİDE NE ZAMAN ALDINİkisi de M beden canım
geçen sene hayatım ama ben de çok mont olduğu için onu en fazla iki kere giymişimdir.CANIM XSİDE NE ZAMAN ALDIN
BENİMKİYLE TAKAS DÜŞÜNÜRMÜSÜN?geçen sene hayatım ama ben de çok mont olduğu için onu en fazla iki kere giymişimdir.
NE KADARA ALDIN BU ARADA MAVİYİgeçen sene hayatım ama ben de çok mont olduğu için onu en fazla iki kere giymişimdir.
99 TL'ye almıştım geçen sene kış sezonundan canım. trençkotla mı takas diyorsun?NE KADARA ALDIN BU ARADA MAVİYİ
YOK BENDEDE KABAN VARDA99 TL'ye almıştım geçen sene kış sezonundan canım. trençkotla mı takas diyorsun?
sendeki hangisi acaba? özelden yollar mısınYOK BENDEDE KABAN VARDA
ÖZELDEN ATILMIO SANA CNMsendeki hangisi acaba? özelden yollar mısın
kaç beden acaba
38-40-42 BEDEN AYARLANABİLİOkaç beden acaba
maalesef 36 bedenim artık38-40-42 BEDEN AYARLANABİLİO
Hala gecerli mi bilmiyorum ama bende 1 adet siyah 36 beden kase kaban var,kapsonsuz. 25 tl.maalesef 36 bedenim artık
merhaba. mont arayan ve konu sahibi olan ben değildim ancak görebilir miyim montunu özelden?Hala gecerli mi bilmiyorum ama bende 1 adet siyah 36 beden kase kaban var,kapsonsuz. 25 tl.
Evet simdi farkettim ben de:) su an resim cekemiyorum yarin cekebilirsem Atarim klasik model onden 3 buyuk dugmesi var.merhaba. mont arayan ve konu sahibi olan ben değildim ancak görebilir miyim montunu özelden?
bekliyorum canım :)Evet simdi farkettim ben de:) su an resim cekemiyorum yarin cekebilirsem Atarim klasik model onden 3 buyuk dugmesi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?