- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
şimdi gördüm 30 ve 25 tl miş cok pahalı canım ya alamam o fiyata
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi gördüm 30 ve 25 tl miş cok pahalı canım ya alamam o fiyata
canım düşünürsen 50 yaparım ikisini. kapşonlu olan siyah değil kahverengi.şimdi gördüm 30 ve 25 tl miş cok pahalı canım ya alamam o fiyata
Ben yeni gömlekler eklemiştim. Konuma bir göz at canım dilersenBedenim S beden 36 giyiyorum bazı ürünlerde 38 olabiliyor
bu ürünlerden ellerinde olan varsa yardımcı olabilirler mi
begendiğim ne varsa alacağım
çok kalın istemiyorum
:) :) :)![]()
canm trencoatın felan da varmı peki hemen bakıyorum konunaBen yeni gömlekler eklemiştim. Konuma bir göz at canım dilersen
trençkotum satıldı gri deri mont ve yeleğim var. birde bordo hakim yaka ceketim var.canm trencoatın felan da varmı peki hemen bakıyorum konuna
canm mesajıı yeni gördüm bakıyorum hemen :)trençkotum satıldı gri deri mont ve yeleğim var. birde bordo hakim yaka ceketim var.
canm su yeşil mont en son ne kadar olur bana begendim onu
Bakıyorum canm beğendim olursa yazarm :)Benim konumda da bluzler var canim baharlik ince kisliklar 5.sayfa sonrasında en pahalisi 5 tl aksam yeniler de ekleyecegim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mazz-nike-canta-deri-ayakkabi-eklendi.737738/
15 tl ver gitsin canım iç astarında yırtılma diktiremedim
Bedenim S beden 36 giyiyorum bazı ürünlerde 38 olabiliyor
bu ürünlerden ellerinde olan varsa yardımcı olabilirler mi
begendiğim ne varsa alacağım
çok kalın istemiyorum
:) :) :)![]()