Bebek İkinci El Uygun fiyata temiz, sağlam beşik ve bebek arabası arıyorum arkadaşlar...

bu arabamızın temsili resmidir. isteyen olursa resimlerini yükleyip yollayabilirim...

Eklentiler

• $chicco.jpg
    $chicco.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 33
Eki Görüntüle 1110177 Eki Görüntüle 1110178 Eki Görüntüle 1110179 Eki Görüntüle 1110180

beşik boyle bişey. 60a 120 boyutları. bebek beşikte ayaga kalkmaya basladıgında tabanı en alt seviyeye indirilip kullanılabiliyr. ahsap oldugundan saglık acısından cok uygun. ortopedik yatagıyla beraber beşik 120 tl.

uyku setimizi de dusunurseniz funna baby dir. yenisi 450 tl civarı su anda. sadece cibinlik demirini 50 tlye almısştık. uyku seti cibinlikle beraber 200 tl. komple butun besiği alırsanız duz 300 olur. begenirseniz otobuslerle gönderirim, beşik demonte edilince fazla bir yer kaplamıyor zaten

beşik satıldımı?? dönermısınız acil.

almak ıstıyorum bu haftaya baana ayırırmısınız fıyatı uygun ıhtıyacım olan sey :emir_bebek:?

canım ayırırım tabi. ama yanlış anlaşılma olmasın diye ben tekrar fiyatı yazayım. bi arkadaş yanlış anlamıştı cunku. beşik+yatak+uyku seti+cibinlik+cibinlik demiri hepsi komple 300 tl. uyku seti ve cibinlik su anda toplamda 450ye geliyor. onu ayrıdan almak isteyen bi arkadas oldu ona dusundugum fiyatı 200 tl olarak soylemiştim, beşik için de dusundugum fiyat 100 tl yani. komple alırsanız 300 tl canım. inanın sıfırdan farksız. sıfırı da 700 civarı su anda. alırsanız cok memnun kalacagınızı garanti ediyorum. umarım uyar size

canım ayırırım tabi. ama yanlış anlaşılma olmasın diye ben tekrar fiyatı yazayım. bi arkadaş yanlış anlamıştı cunku. beşik+yatak+uyku seti+cibinlik+cibinlik demiri hepsi komple 300 tl. uyku seti ve cibinlik su anda toplamda 450ye geliyor. onu ayrıdan almak isteyen bi arkadas oldu ona dusundugum fiyatı 200 tl olarak soylemiştim, beşik için de dusundugum fiyat 100 tl yani. komple alırsanız 300 tl canım. inanın sıfırdan farksız. sıfırı da 700 civarı su anda. alırsanız cok memnun kalacagınızı garanti ediyorum. umarım uyar size

anladım ben sadece beşiği istiyorum öyle olmazmı uyku setımız falan var cıbınlık gfalan var yani :)

Back