merhaba,
bende saraylı beşik ve bebeconfort loola bebek arabasıyla & creatis fix anakucağını satıyorum
bebeconfort loola travel sistemi biz geçen sene 1250 TL ye aldık, çalışan anne olduğum için kızım fazla kullanamdı maalesef ama arabadan ve anakucağından hep cok memnunum
arabanın özellikle yeni doğan bir bebek için ideal çünkü arabanın süspansiyonu var o nedenle bebek sarsılmıyor
satmamın sebebi ise eşimin şirket aracı değişti ve bu aracın bagajı çok küçük.
Eğer düşünürsen görüşebiliriz
Merhabalar
Bende bebe confort elea travel sistem bebek arabası oto koltuğu ile beraber ve kraft calipso park yatak var 70&120 boyunda, iki tane de yatağı ile beraber, biri ince şilte diğeri ayaklanmaya başlayınca ara bölme kalktığında içinden çocuğu alması rahat olsun diye aldığım kalın ortopedik yatak, ben ankaradayım, ulaşım da otobüsle falan kolay olur, hepsi için uygun bişi yapmak isterim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar...park yatak düşünmyrm..diğer ürünler için ne kadar düşünürsünüz..
Ucunu 600 e veririmMerhaba..beşik ve bebek arabası için ne fiyat düşünürüsnüz ..ona göre karar vereyim..
Merhabalar .ürünleriniz çok güzel ve temiz görünüyor..Fiyatları için ne dersiniz haber bekliyorum..hangi şehirdesiniz birde...
Canım özelden mesaj attım sana. Görüşmek üzere...
tamm sağolun duruma göre haberleşiriz
güncellllllllllllllllllllllllllllll
Bambu beşiği ben kızımda 10 aya kadar kullandım ama 0-12 ay kullanım için ,daha sonra park yatağa geçtik biz.
Beşiğimiz bu.Giydirmeleri kuru temizleme yapılmıştır.
Bu da arabamız.Daha çok ev içinde odadan odaya taşımak için kullandık. Genellikle her yere arabaya gittiğimiz için ve kızımı kucakta taşıma gönüllü çok insan olduğu için dışarıda en fazla 5 kez kullanmışızdır dışarıda .Tertemiz,sıfır gibi.Arabamızda bu arkadaşım;
Araba üzerindeki bütün aksesuarları tamdır. Yanılmıyorsam yağmurluğu da olacaktı bi yerler de, tabi atmadıysam.Ürünün adı
chicco simplicity puset fuego,internetten özelliklerine bakabilirsin.Araba kullanmadığınızdan kayınvalidemlerde olduğu için resimlerini çekip koyamıyorum şuan ama eklediğim resimlerin birebir aynısı. Sen diğer arkadaşların ürünlerine de bak,değerlendir arkadaşım. İçine sinerse ,dönüş yaparsın -fiyatta ortak bir nokta da buluşuruz elbet. İyi geceler...
Canım özelden mesaj attım sana. Görüşmek üzere...
canım ne olur şu bebek arabası nasıl kapatılıyo bana anlatabilir misin zahmet vermezsem ben aldım benzeri 2.el ama kapatamıyorum...bu arada çok sağlam
bir ürün ve konforlu bebek için tavsiye ederim bebişlerinize
Canım araba kayınvalidemlerde, kullanmayalı da o kadar zaman olduki şu an ne desem yalan olur .Haftasonu gidicem, bakıp hemen yazarım sana.
Kastamonuda oturuyorum..Bebek arabası ve beşik ihtiyacım var..elinde bu ürünlerden biri olan arkadaşlarla görüşebiliriz..
Ben özelden sorularını cevapladım.Sen mesajımı oku arkadaşım, olumlu ya da olumsuz bana burdan da dönüş yapabilirsin. Özelden mesaj göndermene gerek yok, burdan yazarsın. Bildirileriniz kısmından okuyabilirsin gönderdiğim mesajı. Iyi geceler...
çok az kullanılmış sunnybaby sb 700 var 300 tl düşünürsenizEki Görüntüle 1113505 Eki Görüntüle 1113506 Eki Görüntüle 1113507 Eki Görüntüle 1113508
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?