Kastamonuda oturuyorum..Bebek arabası ve beşik ihtiyacım var..elinde bu ürünlerden biri olan arkadaşlarla görüşebiliriz..
Merhaba
Kastamonu'nun neresindesiniz acaba. Ikea beşiğimiz var düşünürseniz. Istanbulda oturuyorum ama otobüs firmalarıyla Kastamonu'dan çok şey gelip gidiyor bana. Otobüs firmaları Alıyorlar yani. Eğer beğenirseniz gönderme işini halledebilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kastamonuda oturuyorum..Bebek arabası ve beşik ihtiyacım var..elinde bu ürünlerden biri olan arkadaşlarla görüşebiliriz..
İneboludayım..evet otobüsler alıyor..beşiğinzn özellşkleri neler..
merhaba bendede henüz çok yeni bir bebek arabası var kışın aldık hiç kullanamadık diyebilirim bir iki kere kullandık tertemizdir.. hiçbiryerinde kırık yırtık vesayre hiçbirşey yok ..bebeyim şuan yürüyor binek istemiyor 250 aldık ama sana 100 vereyim istiyorsan canım MAKSAT İŞİN GÖRÜLSÜN VE İNSANLIK..istiyorsan görüşelim cnm
Eki Görüntüle 1110177 Eki Görüntüle 1110178 Eki Görüntüle 1110179 Eki Görüntüle 1110180
beşik boyle bişey. 60a 120 boyutları. bebek beşikte ayaga kalkmaya basladıgında tabanı en alt seviyeye indirilip kullanılabiliyr. ahsap oldugundan saglık acısından cok uygun. ortopedik yatagıyla beraber beşik 120 tl.
uyku setimizi de dusunurseniz funna baby dir. yenisi 450 tl civarı su anda. sadece cibinlik demirini 50 tlye almısştık. uyku seti cibinlikle beraber 200 tl. komple butun besiği alırsanız duz 300 olur. begenirseniz otobuslerle gönderirim, beşik demonte edilince fazla bir yer kaplamıyor zaten
Öncelikle Merhabalar;
Umarım kısa sürede aradığınız ürünleri bulursunuz.
Bende de bambu sallanan beşik ve chicco bebek arabası var. Düşünürseniz ,ürün detaylarını ve resimlerini gönderebilirim. Aklınızda bulunsun.
çok teşekker edrim canm iyi niyetn için..Özelliklerini fotğrafını koyabilir misin
tamam cnm yarın yüklicem
merhaba ..teşekkr ederim ddiğiniz gibi inşallh içime sinen bişeyler bulurum..
babmbu beşik kaç aya kadar kullanılıyor bir her ikisinin ürün detaylarını görebilir miyim..
çok teşekkr edrim bilgiler için..ürün güzel gözüküyor ama sallanan arıyorum...Salalnabiliyor mu yoksa karyola kullanım mı
Merhaba,
bende bu beşikten var ve sallanıyor. Antalya da oturuyorum. Düşünürseniz eğer, ortak bir nokta bulmaya calısırız.
sevgiler
ceren
Eki Görüntüle 1110650 Eki Görüntüle 1110651
Güzel bi beşik..Ne kadar düşünürsünüz bir de iç alanı kaç santim yani kaç aya kadar kullanılabiliyor
Bambu beşiği ben kızımda 10 aya kadar kullandım ama 0-12 ay kullanım için ,daha sonra park yatağa geçtik biz.
Beşiğimiz bu.Giydirmeleri kuru temizleme yapılmıştır.
Bu da arabamız.Daha çok ev içinde odadan odaya taşımak için kullandık. Genellikle her yere arabaya gittiğimiz için ve kızımı kucakta taşıma gönüllü çok insan olduğu için dışarıda en fazla 5 kez kullanmışızdır dışarıda .Tertemiz,sıfır gibi.Arabamızda bu arkadaşım;
Araba üzerindeki bütün aksesuarları tamdır. Yanılmıyorsam yağmurluğu da olacaktı bi yerler de, tabi atmadıysam.Ürünün adı
chicco simplicity puset fuego,internetten özelliklerine bakabilirsin.Araba kullanmadığınızdan kayınvalidemlerde olduğu için resimlerini çekip koyamıyorum şuan ama eklediğim resimlerin birebir aynısı. Sen diğer arkadaşların ürünlerine de bak,değerlendir arkadaşım. İçine sinerse ,dönüş yaparsın -fiyatta ortak bir nokta da buluşuruz elbet. İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?