Bebek İkinci El uygun fiyata hobbala

canım fiyatı ne düşünüyorsun birde resim ekleyebilirmisin ben ilgileniyorum uygun olursa

180 tlye almıştık sıfırdan farksız 75 tl düşünüyorum canım

Eklentiler

• $1358264962728.jpg
    $1358264962728.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 97
satilmadi ben zaten 180 e almıştım fiyatida uygun söyledim ama en son 60 olur

Son düzenleme:
teşekkürler bende kraftın arıyodum ama birtürlü 2.elini bulamadım sonra sunny babye baktım farkını göremedim ama farkı nedir biliyomusunuz?ben almak istiyorum fakat kargoyu hiç sordunuzmu nekadar diye genelde sorun olmuş heralde :KK43: ben ist.dayım buarada

kargo ne kadar tutar bi bilgim yok ama ptt kargonun hesaplı gönderdiğini biliyorum kraft sıfırı 130 tl suny baby 180 tabi aşağı yukarı değişen yerler var biz aldığımızda küçük bi şehirde oturuyorduk suny baby denk geldi bunu aldık diğerini görmediğim için farkını bilmiyorum

size zahmet olcak ama kargo fiyatını öğrenseniz 20 tl falansa hemen bugün havaleyi size yapayım sizde orda kargo yaparsınız.olurmu sizin içinde uygunmu eşim işbankasında çünkü hemen konuşurum sizde hesap numarası verirsiniz bugün bitiririz inş :)

ptt kargo bazen boyuta bazen ağırlıga göre alıyor ölçüp sorarım ama ağırlığa göre falan alırsa ? onu tam öğrenmek için hobbalayı alıp kargoya gitmek lazım eşime söyleyim bugün yarın götürüp sorsun ben çocukla çıkamıyorum çünkü yada burda hesaplayan arkadaşlar vardı onlar yardımcı olursa

bende aynıyım malesef çocukla çıkamıyorum yoksa bende sorardm bana yürüteç gelmişti.tekirdağdan yurtiçi kargoyla 6,99tl tutmuştu kampanya var ordada boyuta göre alıyorlar.tabi ptt kargoda uygun olabilir hatta %10 şuanda indrimi varmış.ozmn eşiniz isterseniz sorsun ben hemen havalesini yaparım .sizin bebeğiniz kaç aya kadar kullandı bide yükseklik ayarından memnun kaldınızmı? diğer markanın ürününde ayarlama biraz zor oluyormuş.

diğer markanınki nasılmış die baktım şimdi ama yükseklik ayarlaması yazmıyor yok heralde bzimkindede aman aman bi fark yok oturduğu yerin altında aparat var çok fark etmiyor üzerinde 12 kg kadar yazıyor benim kızım yürüyünceye kadar kullandı sonra ilgisini çekmez oldu yürüdükten sonra hızlarına yetişilmiyor :) olmazsa ptt kargo internette boyutlarını yazınca çıkıyormuş fiyatı ölçtürüyüm eşime akşam ordan yazar bakarız

kkelebek arkadaşım özelden msj yazamıyorum 100 limitine ulaşmadığım için benim kızım 13 aylıkken yürüyordu o zamana kadar kullandım

nezmn havaleyi yapalım birde bende özelden mesaj atamadığım için size hotmail numaramı vereyim siz banka hesap nonuzu verin?
kelebek_84s@hotmail.com keşki bugün kargo yapabilseniz süper olurdu benim ufaklık hoppala yapmaktan kollarımı kopardı :KK70:

bi yürüse artık diyorsun bende aynıydım omuzlarım ağrırdı ilk aylar hele çok gazlıydı ama yürümeye başlayıncada o nerde sen orda hiç dinlenme yok yani iki türlüde :) ekledim sizi

gerçekten öle kuzenimin kızı var 14 aylık hiç durmuyo birde çok nazlı bir kız maşallah diyorum Allah sana sabır versin die ama hiç belli olmaz benimkide öle olabilir de diyorum çünkü oğlum illa yanında birilerini istiyor :KK43:( enazından hoppalayı yemek yaparken yanıma alsam çok iyi idare eder beni diye düşünüyorum :) inş oda sever :KK43:( mailinizi bekliyorum inş kargo aztutar yarın eşiniz kaç gibi gidebilir kargoya?

eşim yanına alacak ama yarın işlerim yoğun soramayabilirim yarın sormazsa çarşamba sorar aynı gün içinde haberlesir uygun olursa sizede çarşamba gonderirim internetten ptt kargo hesablama die girdim ebatlarını yazınca yirmikusur çıkıyor ama yinede gidip sorsun eşim emin olalım

X