çook güzeller......ama ben de çook sadeyim.......bir tanesini kendime yakıştırdım......yeni modeller gelirse toptan alışveriş yaparım diye düşünüyorum sörri
Sör sabhtan beri ara ara bakıyoeum hatta bi kaç gündür de denk geldikçe çok yakıştırıyorum takanları görünce de bana yakışır mı bilemedim çok da hoşuma gidiyorlar:26:
evet havayı bir anda değiştirdiği kesinCanim niye yakismasin? Neyin eksik seninönemli olan uygun renklerle kombine etmek :)
Çok ayri bir hava katiyor
Bir anda değiştiriyor havayı
evet havayı bir anda değiştirdiği kesin
gömlekleri sonuna kadar düğmelerini kapatıp takanlarda da çok ayrı duruyor
Bazik 0 yaka kazağa tKtığında direk değişiyor
Çok aklımı çeliyorsun paylaştıkça çok
Haklısın canım fiyatlar uygun ben şu Antalya ya iş için gitme işlerimi kararlaştırayım ondan sonra oişolursa paraları dökücem buraya, şimdi yastık altında 1 aylık maaaşım bekliyorHer şeye gidiyor :) bu fiyata cidden yok canim
yerinde olsam kacirmazdim
Haklısın canım fiyatlar uygun ben şu Antalya ya iş için gitme işlerimi kararlaştırayım ondan sonra oişolursa paraları dökücem buraya, şimdi yastık altında 1 aylık maaaşım bekliyor
5 nolu siyah kolye..........yine ona benzeyen siyah bir tasma vardı ucunda kahverengi taş olan
Siyah kolye satildi
Ama istersen ona benzer bisiler yapabilirim
Sen tasma seklinde sevmiyorsun galiba :)
Ona benzer olabilir.....ama şimdi yapmak için acele etme......siparişi toptan veririm.........tasma şeklinde kolyeleri severim........bir tane de değişiklik olsun diye yaka alırım............internetten baktım hollywood yıldızlarını bayağı sarmış bu moda
vay anam vay..
benim kanki neler yaratıyor böyle.
var ya. sende ne cevherler varmış sörcüğüm.
5 nolu siyah kolye..........yine ona benzeyen siyah bir tasma vardı ucunda kahverengi taş olan
Saol oky'melim çok alisti daha neler yapicam
Çok yetenekli, marifetli hatunumdur
Masallah bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?