• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygun eş adayı sorunu

Senin ailene böylesi müstahak. Adamı Kürt diye hakir görüp durdular, inşallah bir damatları olur, insan diye yüzlerine bakmaz. Bu arada yedi sülalem Türk, belirteyim...

Bravo :KK9::KK9::KK9::KK9:

Kurtler ailene ne etti kardesim, bu nefret bu ne irkcilik.

Arti, siz evlilik hazirligi yapmiyor muydnuz, ne cabuk dondunuz ? Bu kadar kolay vazgecilen sevgi zaten sevgi degildir. Evleneyim de kim olursa olsun kafasiyla belanizi bulacaksiniz bu gidisle.

O insanlara ettiginiz onca hakaretten sonra sizi gelin diye kabul etiller mi cidden??!? Babaniz ayagina cagirip sonra da sizi vermeden yollamamis miydi??

Bu aile sizin aileye fazla bence, evlenmemeniz daha hayirli.

not: Ben de 7 kat Sunni ve Turk'um.

Bravo :KK9::KK9::KK9::KK9:

Kurtler ailene ne etti kardesim, bu nefret bu ne irkcilik.

Arti, siz evlilik hazirligi yapmiyor muydnuz, ne cabuk dondunuz ? Bu kadar kolay vazgecilen sevgi zaten sevgi degildir. Evleneyim de kim olursa olsun kafasiyla belanizi bulacaksiniz bu gidisle.

O insanlara ettiginiz onca hakaretten sonra sizi gelin diye kabul etiller mi cidden??!? Babaniz ayagina cagirip sonra da sizi vermeden yollamamis miydi??

Bu aile sizin aileye fazla bence, evlenmemeniz daha hayirli.

not: Ben de 7 kat Sunni ve Turk'um.
o aile sağolsun hala kabul ediyo beni ailem kültür farklılığından dolayı sıkıntı çekeceğimi düşünüyo sevgimden vazgeçmedim hala seviyorum

o aile sağolsun hala kabul ediyo beni ailem kültür farklılığından dolayı sıkıntı çekeceğimi düşünüyo sevgimden vazgeçmedim hala seviyorum

Bu nedir peki o zaman:

dün biriyle görüştüm o kadar kendini beğenmiş bi

Yani daha iyisini bulursam giderim, bulamazsam da bu olsun kafasi degil mi bu? Madem vazgecmedin kardes, daha iyisini neden ariyorsun?

Ailen bu kafada oldugu surece senin de aklini celerler, sen de onlari memnun etmeyi sevgnin onune koydugun icin bu is olmaz. Cocugu bos yere oyaliyorsun bence.

Bu yüzden mi başkalarıyla görüşüyorsun. .
aynısını nişanlın yapsa ne yapardınız?
Çocukça davranmayı bırakın ..
ne istediğini karar ver ..

(Dip not; hemcinslerimi nasıl savunuyorsam bi erkeğinde kadınında bunu insan olarak haketmediğini düşünüyorum. . Önce kendimize saygılı olalım ki sonra başkalarına )

:KK14:

Bu yüzden mi başkalarıyla görüşüyorsun. .
aynısını nişanlın yapsa ne yapardınız?
Çocukça davranmayı bırakın ..
ne istediğini karar ver ..

(Dip not; hemcinslerimi nasıl savunuyorsam bi erkeğinde kadınında bunu insan olarak haketmediğini düşünüyorum. . Önce kendimize saygılı olalım ki sonra başkalarına )

:KK14:

Normalde erkeklere hiiiiiiiiiiiiiiic acimam, lakin cocuk burda magdur ve mazlum.

Cidden erkek arkadaşınız varken başka biriyle mi görüştünüz? Yani erkek arkadaşınızı aldattınız? Bir de bunu gurur duyar gibi anlatıyorsunuz ya, gerçekten şok oluyorum.

Sevgilinizin ailesinin size karşı iyi davranışlarının karşılığını iyi vermişsiniz hakikaten.

Bazen kadınlar da yanlış yapabiliyor. .
Oysa ki kendine yapılmasını istemediğin hiçbirşeyi başkasına yapma. .
Elif misali dosdoğru & dürüst ol ..
onun aileside onu birileriyle tanıştırmaya çalıştı daha önce burada konusunu da açmıştım yargısız infaz yapıyosunuz ben sevgilimi aldatmadım

Canım senin bence başına gelecek var buraya çeşit çeşit konu acıyorsun fikrimizi beyan ediyoruz ama sen de kendininkini empoze etmeye çalışıyorsun
ya kürtleri kırdirıyorsun millete yada senin iyiligini düşünen seni bu yaşa getirmiş emek vermiş aileni yerdiriyorsun
yanlış olan ne kürtler,ne sevgilin , ne de senin ailen.Yanlış olan senin bakış açın olayları yorumlama şeklin bence..
Ben izmirliyim senin gb ögretmenim ve doguda görev yaptım kürt , türk , arap hala görüştügüm cok deger verdigim insanlar var.
Senin ailen seni tanıdıgı ve nasıl kosullarda mutlu bir evlilik gerceklestirebilecegini bildikleri için ve belki şahsı tavır vs. gibi nedenlerden dolayı uygun bulmadıkları için yanlış bir uslüp kullanıyo olabilirler.Senin düsmanin degil onlar
Daha cok gencsin biraz bu evlilik olayinı kenara bırak bence. Gökten adam yagmıyo yani kapanın elinde kalacak , kapamayan ömürbillah kocasız kalacak :) Zaten sevgilin olmasa , aklindan birini bile geciriyo olsan kimseye ısınamazsın buda senin ve karsindakine yaptıgın en büyük saygısızlıhgın olur.
Bir de nolur bir egitimci olarak sizi bugunlere getiren ebeveynlerinize, ben atandım ee 24 yaşındayım param var kendi kararlarımı da verebilirim gibi cümlelerle , baskalrına yerdirmeyin . Bizler iyi aileler kurmazsak ögrencilerimize ve kendi çocuklarimıza da bunu gösteremeyiz , dogru örnekler olamayız degilmi? Evlilik sadece ben seviyorum diye yapılan bisey degil

Ay ayrıl su cocuktanda oda kurtulsun bizde. Içeriği aynı birsürü konun var hepsindede önyargılı ailenin tutumundan bahsetmişin, bazı yorumlarında tahrik seziyorum hatta :KK12: sende bütün zorluklara Göğüs gerecek kadar sevmiyorsun erkek arkadaşını baksana Başkalarıyla tanışmısın birde

Hayret genelde ogretmenlikte bekar öğretmenler birbirini bulur kaynasir hemen ama.. öğretmenler odası kaynaşma için iyi bir yerdir. Memur öğretmeni bırakmazlar genelde şaşırdım. .. bizim okula oğluna öğretmen kız arayan anneler geliyordu hatta :)))

Şaka bi yana kısmet bu işler ve yaşını da geç değil. Olsun diye değil de hayırlısıysa olsun diye dua ederim ben hep. Allah da hep hayırlısını verdi şükür. ..

Back
X