- 23 Ağustos 2012
- 49.908
- 1
- 231.618
- 798
Senin ailene böylesi müstahak. Adamı Kürt diye hakir görüp durdular, inşallah bir damatları olur, insan diye yüzlerine bakmaz. Bu arada yedi sülalem Türk, belirteyim...
niye beddua ediyosun kiSenin ailene böylesi müstahak. Adamı Kürt diye hakir görüp durdular, inşallah bir damatları olur, insan diye yüzlerine bakmaz. Bu arada yedi sülalem Türk, belirteyim...
o aile sağolsun hala kabul ediyo beni ailem kültür farklılığından dolayı sıkıntı çekeceğimi düşünüyo sevgimden vazgeçmedim hala seviyorumBravo
Kurtler ailene ne etti kardesim, bu nefret bu ne irkcilik.
Arti, siz evlilik hazirligi yapmiyor muydnuz, ne cabuk dondunuz ? Bu kadar kolay vazgecilen sevgi zaten sevgi degildir. Evleneyim de kim olursa olsun kafasiyla belanizi bulacaksiniz bu gidisle.
O insanlara ettiginiz onca hakaretten sonra sizi gelin diye kabul etiller mi cidden??!? Babaniz ayagina cagirip sonra da sizi vermeden yollamamis miydi??
Bu aile sizin aileye fazla bence, evlenmemeniz daha hayirli.
not: Ben de 7 kat Sunni ve Turk'um.
Sana değil ailene diyorum.niye beddua ediyosun ki
o aile sağolsun hala kabul ediyo beni ailem kültür farklılığından dolayı sıkıntı çekeceğimi düşünüyo sevgimden vazgeçmedim hala seviyorum
o aile sağolsun hala kabul ediyo beni ailem kültür farklılığından dolayı sıkıntı çekeceğimi düşünüyo sevgimden vazgeçmedim hala seviyorum
Bu yüzden mi başkalarıyla görüşüyorsun. .
aynısını nişanlın yapsa ne yapardınız?
Çocukça davranmayı bırakın ..
ne istediğini karar ver ..
(Dip not; hemcinslerimi nasıl savunuyorsam bi erkeğinde kadınında bunu insan olarak haketmediğini düşünüyorum. . Önce kendimize saygılı olalım ki sonra başkalarına )
Normalde erkeklere hiiiiiiiiiiiiiiic acimam, lakin cocuk burda magdur ve mazlum.
onun aileside onu birileriyle tanıştırmaya çalıştı daha önce burada konusunu da açmıştım yargısız infaz yapıyosunuz ben sevgilimi aldatmadımBazen kadınlar da yanlış yapabiliyor. .
Oysa ki kendine yapılmasını istemediğin hiçbirşeyi başkasına yapma. .
Elif misali dosdoğru & dürüst ol ..
onun aileside onu birileriyle tanıştırmaya çalıştı daha önce burada konusunu da açmıştım yargısız infaz yapıyosunuz ben sevgilimi aldatmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?