Doğuma Hazırlık Uygun bir Baby Shower :) :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
Kizlar merhaba,

ben hamileyim ve baby shower yapmak istiyorum... fakat cok abartmakda istemiyorum...samimi bir ortam olussun istiyorum... dekor, menü vs. icin fikirlerinizi bekliyorum... cok hevesliyim

bende düşünüyorum yapmayı ama benim için daha çok erken. Ben dekor için ve kullanılacak tüm malzemeleri eminönünden almayı planlıyorum orda ne ararsan var demişlerdi. Eğer İstanbuldaysan bi bak derim.

valla dogumgunu ve mevlutle de ugrastıgum ıcın baby shower sacma gelıyor aynı ınsanları mevlut dogumgunu dis bugdayı babyshower 6 ay kınası ıcin cagırmak sacma benim fıkrim bır de ikincinci
olunca aynı deyler ona da gerekli

Aynı kişiler gelcekse dogru. Ama bebiş karnımızdayken bi hatıra olmaz mıı:) güzel bi seyy. 6 ay kınası sacma ama baby shower haricinde ben bi mevlut yapcam. Diş bugdayını da en yakımdakiler minik bişi olsun die yaparım o kadar

Baby shower partisini aslında hamiş kişinin arkadaşları planlar ve doğum öncesi ihtiyaç olan şeyleri alırlar. Mantığı budur yani ama ben baktım arkadaşlarımın bundan haberi yok ben facebooktan bir etkinlik düzenledim ve dedim ki "sizin bana baby shower yapacağınız yok bari ben yapayım dedim. Partide hiçbirşey olmayacak. Hiçbirşey yapacak halim yok. Biriniz kısır biriniz kek yaparsanız yiyecek birşeyler olur. Çay kahve benden" arkadşlarım ikramlar hazırlamışlar geldiler sağolsunlar. Çok keyifli bir gün geçirdik. Hatta butik pasta yapan bir arkadaşım bana pasta yapmış çok hoşuma gitti. Fotosunu koyuyorum. Maksat bir araya gelip sohbet etmek, iyi zaman geçirmek. Bir iki hediye de aldım. Bol bol foto çekildik. Sizler de böyle yapabilirsiniz. Çok teferruatlı şeylere gerek yok bence :)

Çok güzell. Ben de aynı durumdayım. Ama yakın arkadaslarımın yanısıra işyerimdekileer de mantıgını bilmediklerinden benden bekliyorlar. Onları cagırmazsam kesin olay olur bilmiyorum ne yapacagım sırf bu yuzden vazgecebile bilirim

ya bence baby shower bizim ülkemizde yapıldığı şekliyle çok saçma. Altın günü gibi oluyor. Yaninyyrt dışında yapılanın bir amacı var annenin ve bebeğin eksiklerini gidermek bizde öyle yapılmıyor. Bence gerek yok. 6 ay kınasınıda burda bir kaç kişiden duydum. O neden yapılıyor bizde öyle bir adet yok yani ne olduğunu bilmiyorum onun.

bende bu işin mantığını bilmiyodum şimdi öğrendim. ama zaten süpriz yapmayı aklıma koymuştum.
2 arkadaşım var ikiside hamile, Ramazan olması sebebiyle ve benim yeni eve geçme nedenlerimle erteledik.
sonra şimdi bende onlara katıldım ama ben sadece ikisi için bi organizasyon yapıcam. dışarda değilde evde.
dışardan yaptırılacak özel bi pastanın dışında, evde yapılacak atıştırmalıklar . minik kızlarımız için evi de süsleriz. benim evimde görmeyi planlamadıkları kişileri çağırıcam. Anneler yengeler iş arkadaşları biride bana mini bi parti yapsa ne güzel olur...

Baby shower anne karnındaki bebeğe yapılan bir partidir. Parti sayesinde bebek doğmadan önce eksikleri gelen hediyelerle tamamlanıyor. Hemde anne doğum yapmadan önce bu parti ile birlikte moral almış oluyor. Biz .... sitesinden faydalandık. Bu firma işini gerçekten çok iyi yapıyor. Baby shower , doğum günü , sünnet gibi aktiviteleri bu siteden araştırıp yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba geçen gün sağolun arkadaşlar bana süpriz yapip yaptılar.guzel bir gündü gerçekten moral oldu bana da.resimleri yukleyebilirsem yuklerim.

Merhaba Arkadaşlar,
Bebek kutlama partisi konusunda hazırlamakta olduğum bir makalede kullanmak üzere parti fotoğraflarına ihtiyacım var. Söz konusu kutlamayı yapan arkadaşlardan birkaç tane fotoğrafı benimle paylaşmalarını rica edeceğim. Öğretim üyesiyim, fotoğraflarınız başka bir amaç için kesinlikle kullanılmayacaktır. Bebek kutlama görüntülerinin, bilimsel bir makalede kullanılmasına izin veren arkadaşlar, benimle özel mesaj kısmından iletişime geçebilirlerse çok memnun olurum.
İlginize şimdiden çok teşekkür ederim.

Ben geçen haftasonu arkadaşımın baby showerına davetliydim. Bebeği kız olduğu için pasta ve cupcakeler dahil herşey pembe ve beyazdı ve çok dekoratif gözüküyordu. Kendiside pembe hoş bir elbise giymişti. Bebeğinin cinsiyetine göre karar verebilirsin bence renk ve konsepte.
Ayrıca hediye listesini beraber hazırlamıştık baya bir gezdik yardım aldığımız sitelerden biri http://www.thatsmywonderland.com/baby-shower-hediye-listesi/ istersen fikir alabilirsin.
Umarım çok güzel bir baby shower ın olur.

Baby shower yapmak için değil, yazmış olduğum makalede kullanmak üzere, yapılmış olan herhangi bir baby showerın fotoğraflarına ihtiyacım var. Katılmış olduğunuz baby showerın görüntülerini, ailenin de izni doğrultusunda paylaşabilirseniz memnun olurum.
Teşekkür ederim.

Size önerim instagramdan Morievents i takip etmeniz.
Ordan birçok fikir edinebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…