• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Uyguladığım formül sonucunda cildimde oluşan sorun için ne yapmalıyım?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

banu38

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
12
0
16
Kayseri
Merhaba arkadaşlar cilt tipim yağlı 4 5 tane sivilce vardı yüzümde çeşitli sabunlar kullanıyordum kükürtlü sabun - dove sabun - kayısı çekirdeği sabun vs tonik fakat dün bir formül buldum uyguladım 5 dakika içerisinde 4 5 sivilcemden anında kurtuldum yüzüm mükemmel olmuştu fakat sabah kalktigimda yüzüm abartili bir derecede full kan yara iz içersinde yüzümün hemen hemen her noktası boşluk yok resmen nasıl kurtulabilirim ?

Uyguladıgım Formül : Sarımsagı iyice ezip maske haline getirip yüzüme sürdüm.

Acil Yardımlarınız Lazım ?

Alerjin mi varmış ki acaba :26: Ben de bir kere limon maskesi yapmıştım daha beter olmuştu meğer alerjim varmış:31:

Alerjim oldugunu sanmıyorum tükettiğim birşeydir yüzüme daha önce sürmüstüm fakat bu sefer herkez diyorki sivilceler anında geçti cilt içinde yayılan iltahap yüzünde kalmıs fln diyolar ama

Arkadaslar daha önce karsılasan yokmu genemi bireyler yamalıyım kendindemi geçer geçmezmi yüzüm heryeri iz boşluk yok

canım içerden olmayabilir alerjin ama cilt olarak alerji yapmış olabilir. birde evet sarmsak kurutur ancak atladığın bir nokta var ki sarımsak tüylenme yapar bir daha deneme sakın. yüzünde siyah tüyler çıkar. doktora başvur istersen bi. acile gidebilirsin. yada yüzüne ılık çay la ( melisa çayı) biraz masaj yap dinlendir yüzünü. durulama yapma çayla yıkadıktan sonra. ama nacizane tavsiyem acilen bir doktora git ve bir dahada sarımsağı görünür bölgelerde cilt ugulaması yapma..

yaglı ciltlere dove sabunun iyi gelmedigini biliyorum ben benim alın bölgemde kuru isilik gibi sivilceler vardı dermotolugun verdigi hiçbir krem iyi gelmedi t bölgem yaglıdır pirinç unu ile gül suyunu karıştırıp maske olarak 15 dk beklettim 2 günde bir şimdi kurtuldum ama çilt rengin açılıyor türk kahvesini duymuştum o da iyi geliyormuş pirinç unu işe yaramasaydı onu deniyceltim

Alerjim oldugunu sanmıyorum tükettiğim birşeydir yüzüme daha önce sürmüstüm fakat bu sefer herkez diyorki sivilceler anında geçti cilt içinde yayılan iltahap yüzünde kalmıs fln diyolar ama

Ben limona bayılırım ki ayıla bayıla yerim normalde alerjim yok :) Ama cildime sürünce alerji yapıyor :34:

Yorumunuz için tesekkürler bende gül suyu , kükürtlü sabun , kayısı çekirdeği saubunu , dove sabun , arındırıcı tonik 1k ac tane , 1 tanede 3 lü koruma peeling maske krem seklinde birşey var onlar iyi geliyordu fakat bunu süründe yüzüm iğrenc oldu heryer iz

canım geçmiş olsun sarımsak maskesi benim bildiğim kadarıyla sadece aknelerin üzerine sürülmesi gerekiyor. sarımsağın hasas ciltlerde yakıcı özelliği var sen bütün yüzüne sürdüğün için muhtemelen bu etkisi olmuştur.. bepanten biraz rahatlatabilir ama tam olarak ne iyi gelir bilmiyorum bence bi doktora git sonuçta cilt.. bizim burdan önerebileceğimiz şeyler daha da arttırabilir allah korusun...

sarımsak yagını saç maskesi yaparken kullanırım özellikle çok dökülen yerlere annem ezilmiş sarımsak sür der kim denediyse işe yaradı bence daha sarımsak sürme sivilceden kurtuluyum derken sakal bıyık yaparsın da mazallah

Doktora başvurdum yukarda dediğim gibi sivilceler hemen geçince içerde iltahap dağılması olmus ve yüzüme işlenmis heryerine zamanla geçer dedi fakat çok kötü

Diyelimki benimde sarımsağa alerjim var sürünce peki ne kadar zamanda kurtuldun neler yaptın yüzüm insan icine cıkılmıcak kadar kötü

Birkaç günde geçmişti çünkü maskeyi yapınca hemen kaşıntı başlamıştı yıkadım ben de.Kırmızı kabarık kabarık sivilce gibi bişeyler çıktı sonrasında ama uğraşmadım normal günlük sabunumu kullanmaya devam ettim geçti.

Şimdi bepantean denilen kremi sürdüm yüzüme dün 10 dakika beklettim yüzümde 5 dakikada sivilceler yok oldu yüzüm süper olmustu fakat sabah bi kalktım

ben o kremi hep sürüyorum izlerim kayboldu hatta sayesinde ama hiç yıkamam öle kalır ben mi yanlış uyguluyorum ki:S

Yüzümü bugün hiç yıkamadım yaralar kabuk halini almaya başladı ayrıca sivilce flnda kalmamıs yüzümde ama asırı kabuk var kızamık gibi yüzüm

Back
X