• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyguladığım diyet yöntemlerinde başarılı olamıyorum

kristenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
524
7
46
İstanbul
15 yaşındayım annem ne yemek yaparsa onu yemeye mecburum 64 kiloyum:5::5::5::5: 155 boyundayım:5::5::5: her gün az yicem diyorum ama 2 gün birşey yemiyorum 2 kaşık falan yiyorum 3. gün acısını çıkarıyorum şöyle 1 ayda falan 10 kilo vermek istiyorum çok aç kalmadan nasıl yapabilirim bana nasıl diyet yöntemleri önerirsiniz.Zayıflamaya ihtiyacım var lütfen yardım edin kahvaltı yapmıyorum genelde akşama kadar birşey yemiyorum ya da ayaküstü elime ne geçerse onu yiyorum akşam 9- 10 gibide kıtlıktan çıkmış gibi 1-2 tabak ve yarım ekmek yiyorum:26:sonradaa uyuyorum napmamı önerirsiniz yardımmm:74:

canım sen daha çok küçüksün böyle diyetleri yaparsan boyunun uzaması durur, beyin gelişimin durur, 4-5 seneye kalmaz mide hastası olursun. eğer fazla bir kilon olsaydı annen zaten seni diyetisyene götürürdü. senin yapacağın şey abur cubur yememek, yağlı ve şekerli şeyleri fazla kaçırmamak. evdeki yemeklerle kilo almazsın.kahvaltını asla atlama yoksa kilo alırsın . ama dışarda kola,çikolata gibi şeyler yeme fastfood tüketme. ve hareketli ol spor yap. şu anda metabolizmanın en hızlı olduğu zamandasın eğer bunları yaparsan çok hızlı bir şekilde normal kilona dönersin :)

Back