Uyarı üstüne uyarı: Kuvvetli kar geliyor

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde yoğun kar yağışı, güney kesimlerinde ise kuvvetli sağanağın etkili olacağı tahmin ediliyor. Yarın İstanbul başta olmak üzere bu illerde kuvvetli kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin batı kesimlerinde devam eden sağanağın, akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak kar yağışına döneceği öngörülüyor.

Yarın İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale çevreleri ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kütahya, Afyonkarahisar, Zonguldak, Bartın, Düzce, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli kar yağışı bekleniyor.

Batı Akdeniz'de başlayan yağışın da gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak Doğu Akdeniz kıyı kesimi ile Antalya ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanağa döneceği tahmin ediliyor.

Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ve Toroslar mevkisi ile Isparta çevrelerinde de kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışının etkili olacağı öngörülüyor.

Hadi bakalım gelsın beklıyoruz..
Geleceği varsa göreceğide vardır

yarın da mı bekleniyor abbow bugün hamileler için kar tatili dedik gitmedik yarn ne olcak bilmiyom işler bekliyor.

Ayy amaaa yapmayın söyle haberler kalbim pır pır

Uçağa binecegim yarın şimdilik iptaller arasında yok sürekli bakmaktan yoruldum.
İptal olmaz inşallahhhh

İzmirde başladı bile. Lapa lapa yağıyorşu an ama dünkü sağanaktan dolayı yerler ıslak, tutmaz.

Kar işe gidemeyecek kadar çok olmadıktan sonra önemi yok. Mühim olan şöyle 1 hafta "bizim buradan araba çıkmıyor yeaa" bahanesi olması. Gerisi boş.

Bursa'da yağıyor şuan
Kışı tam yaşadık bu yıl

Istanbulda yagiyor ama yagmur ustune gevsek oldu tabi, alti islak. Sokak aralari bile rahat. Kar kenarlarda ve bahcelerde birikmis halde. Yani yollarda sorun yok, okullar da ne olur ne olmaz diye tatil edilmis zaten. Aslinda tatillik bir durum yok..

bizim burada hava açtı vallaji bahar havası gibim yer bildirimi yapayım Afyonkarahisar :)

Kış kılığını yapacak elbet.ne var yağsın!kar berekettir, insanlarda önlemini alırsa problem olmaz.
Sonuçta kış mevsimi...

yarın da mı bekleniyor abbow bugün hamileler için kar tatili dedik gitmedik yarn ne olcak bilmiyom işler bekliyor.
Bunun belli haftası varmıymış mesela 20 haftadan büyük hamileler için gibi bende memurum gitmedim de ama arkadaşlarım 20 haftadan sonra geçerli dedi.kafam karıştı

Artık Ankaraya da yağsın bir kar yuzu gorelim

Bunun belli haftası varmıymış mesela 20 haftadan büyük hamileler için gibi bende memurum gitmedim de ama arkadaşlarım 20 haftadan sonra geçerli dedi.kafam karıştı
Yoo haftası yok olur mu hiç iyi yapmışsın gitmemekle. Sonuçta bir de riskli dönemdeyiz kaysak düşsek başımıza ne geleceği belli mi. Tamam 20. haftadan sonra denge kurmak zorlaşıyor ama yine de riske atmamak lazım.

mesela aklıma geldi Allah korusun düşüp bir yerimizi kırsak ağrı kesici bile kullanamıyoruz.

Kızlar çok fena hasta oluyorum
Sırtımda sanki titreme/karıncalanma arası tuhaf bir şey var. Hani yüksek bir yerden hızla inerken içimiz titrer ya onun gibi bir şey.. Aşırı üşümüyorum ama normal mi sizce. İlk defa böyle bir şey oluyor

uyari üstüne uyari alan sizsiniz 5 gündür yogun kar yiyen biziz

Kış kılığını yapacak elbet.ne var yağsın!kar berekettir, insanlarda önlemini alırsa problem olmaz.
Sonuçta kış mevsimi...
Sevinmek lazım evet çok şükür bu mevsimide olması gerektiği gibi yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…