Bunun belli haftası varmıymış mesela 20 haftadan büyük hamileler için gibi bende memurum gitmedim de ama arkadaşlarım 20 haftadan sonra geçerli dedi.kafam karıştıyarın da mı bekleniyor abbow bugün hamileler için kar tatili dedik gitmedik yarn ne olcak bilmiyom işler bekliyor.
Yoo haftası yok olur mu hiç iyi yapmışsın gitmemekle. Sonuçta bir de riskli dönemdeyiz kaysak düşsek başımıza ne geleceği belli mi. Tamam 20. haftadan sonra denge kurmak zorlaşıyor ama yine de riske atmamak lazım.Bunun belli haftası varmıymış mesela 20 haftadan büyük hamileler için gibi bende memurum gitmedim de ama arkadaşlarım 20 haftadan sonra geçerli dedi.kafam karıştı
mesela aklıma geldi Allah korusun düşüp bir yerimizi kırsak ağrı kesici bile kullanamıyoruz.Bunun belli haftası varmıymış mesela 20 haftadan büyük hamileler için gibi bende memurum gitmedim de ama arkadaşlarım 20 haftadan sonra geçerli dedi.kafam karıştı
Teşekkürler canım yarında tatil olursa gitmezsem sorun yaratırlar kesin emin olayım dedimmesela aklıma geldi Allah korusun düşüp bir yerimizi kırsak ağrı kesici bile kullanamıyoruz.
Bizim göreceğimiz fatura orası kesin. 258₺ ödedik yutkunamıyorum şu anHadi bakalım gelsın beklıyoruz..
Geleceği varsa göreceğide vardır
Sevinmek lazım evet çok şükür bu mevsimide olması gerektiği gibi yaşıyoruz.Kış kılığını yapacak elbet.ne var yağsın!kar berekettir, insanlarda önlemini alırsa problem olmaz.
Sonuçta kış mevsimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?