• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları uyanıp çığlık çığlığa ağlama..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Harpy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
merhaba arkadaşlar bebeğim yeni 4aylık oldu son 2hafta içinde 3. kez uyanıp hiç ağlamadığı gibi ağlıyor.. güniçinde çok ağlayan bir bebek değildir.. özellikle geçen gün beni çok korkuttu doğduğundan beri ilkkezböyle ağladı.. önce acı bir çığlık atıyor sonra ağlıyor.. bu şekilde 1-2 dakika daha ağlasaydı acile götürecektim ama her bebekte olduğu gibi bizimkide buzdolabındaki magnetleri görünce sakinledi.. neden böyle oluyor sizce? kabus mu gaz mı nedir? resmen o uyuyunca beni stres basıyor korkuyorum.. :18:

Geçmiş olsun Harpy

Ben fikirimi söylemek gerekirse, bebeğin kötü bir ruya görmüş olabilir canım.
Her hangi bir nedenle sancısı olsaydı 3-5 dakika içinde sakinleşemezdi.
Gaz sancısı da olmaz artık, bebeğin 4 aylıktır.
Bizde böyle birşey yaşadık, bende seni gibi panik oldum ama bebeğim kötü bir ruya gördüğünü sonuçuna vardım.
Sanırım senin bebeğinde de aynıdır.
Bu durumda yapabilecen birşey yoktur.
Bildiğin duaları oku canım, hem sen hem bebeğin sakinleşir.

merhaba arkadaşlar bebeğim yeni 4aylık oldu son 2hafta içinde 3. kez uyanıp hiç ağlamadığı gibi ağlıyor.. güniçinde çok ağlayan bir bebek değildir.. özellikle geçen gün beni çok korkuttu doğduğundan beri ilkkezböyle ağladı.. önce acı bir çığlık atıyor sonra ağlıyor.. bu şekilde 1-2 dakika daha ağlasaydı acile götürecektim ama her bebekte olduğu gibi bizimkide buzdolabındaki magnetleri görünce sakinledi.. neden böyle oluyor sizce? kabus mu gaz mı nedir? resmen o uyuyunca beni stres basıyor korkuyorum.. :18:

Haklısın insan çok korkuyor o an ne yapacağını bilemiyor.?
uyurken yastığının altına küçücük kitap halinde kur'an'ı kerim 'ler oluyor onu koyabilirsin,birde ayetel kürsi'yi okuyabilirsin arkadaşım faydası oluyor öyle korkarak uyanmalarında inan.:34:

Son düzenleme:
dönem dönem bu şekilde uyanmalar oluyor. benim kızımda yapıyordu ve sadece ben kucağıma alınca sakinleşiyordu.. bebekler annelerinin yanında olup olmadığını kontrol etmek içinde yapıyorlar korkmayın sonra kendiliğnden geçiyor.

küçücük bebeğin kabusu ne olabilir ki yani :) insanın aklına bişey de gelmiyor.. başucunda bi kuranı kerim duruyor her zaman.. zaten küçük olduğu için de yastık kullanmıyorum.. inşallah bir daha tekrarlanmaz ama tekrarlanırsa dua okumak iyi fikir.. teşekkürler..

bebekler büyüdükçe geceleri daha uzun süre annelerinden ayrıldıklarını sezerler. bu nedenle karanlık basınca uyandıklarında daha çok ağlarlar.
odasını gece lambası ile yeterince aydınlatın. yatağında çok sevdiği bir oyuncağı bulundurun.
1 yaşından önce bebeklerinize televizyon izletmeyin. benimki bir yaşını henüz geçti hala evde televizyon izlemiyoruz. gündüz sadece radyoyu açıyorum.
bu sıralar yatağını ya da odasını ayırmış iseniz geri dönmeyin ancak ağlar ağlamaz odasına koşun. onu yalnız bırakmayın. her seferinde "anne burda bebişim vs..." deyip kucaklayın.
uyanınca en sevdiği oyuncak ve nesnelere yönelin. bir süre onunla oynayın.

bu durum tekrar başladı.. her akşam 5-6 kez oluyor.. kucağıma alır almaz uyuyakalıyor ama yataktayken sakinleştirmeye çalışınca daha çok ağlıyor.. napıcamı şaşırdım.. eşim dua okuyor yine aynı yine aynı.. bi fikri olan varsa lütfen paylaşın.. :43:

aynen yaa benim bebeğim de 4 ayını yeni doldurdu 3 gündür kucağımdan başka bir yerde sakinleşmiyor, uyumuyor, uyuyunca hemen uyanıyor ve feryat figan ağlıyor. içim parçalanıyor bir de bronşiolit çünkü bir haftadır filan ilaç kullanıyoruz daha geçmedi bronşioliti. bilmiyorum niye böyle önce düşündüm acaba bricanyl diye bir şurup kullanıyoruz ondan mı diye ama burda siznin yazdıklarınızı görünce öyle olmadığını düşündüm. acaba diş sancısı filan olabilir mi ki? salya ateş vs yok ama ne biliyim, ben de ne yapacağımı şaşırdım dr a götürsem ne diyeceğim şikayet olarak ?

bunlar olagan şeyler kızlar korkmayın,benim kızımda arada yapıyor sanırım rüya görüyor ve de korkuyor:emir_bebek:

merhaba benim oglumda 4 aylik ve 2 haftadir ayni sekilde aglayarak uyaniyor gozleri kapali uyumak istiyor ama dalamiyor.Bende sasirdim artik kucama alinca uyuyor insallah hasta falan degildir bol bol dua okuyorum Allah bebeklerimize saglik versin....

Merhaba benim oglumda 4 aylik son 2 haftadir ayni sekilde aglayarak uyaniyo gozleri kapali uyumak istiyor ama uykuya dalamiyor.Bende sasirdim artik kucama alinca uyuyor insallah hasta falan degildir.Bol bol dua okuyorum Allah bebeklerimize saglik versin...

Back