Uyanik kocaya mal paylasimi davasi

Bir arkadasımdan biliyorum mal paylaşım davası evet ayrıca açılıyor

Bunu sormuştum avukatıma size mahkeme yine de o para üzerinden verilecek olarak çıkarır ve üzerinde ne varsa hatta yoksa bile ödemekle yükümlü olur demişti.
Üzerinde bişey yoksa da ödemekle yükümlü evet ama yükümünü neyle ifa edecekmiş üzerine birşey olmayan adam canıyla mı?

Üzerinde bişey yoksa da ödemekle yükümlü evet ama yükümünü neyle ifa edecekmiş üzerine birşey olmayan adam canıyl

Avukatim delil olmazsa mahkemeye bos yere masraf harc parasi vermenizi istemem dedi. Dogrusu mahkeme ziynet davasinda ki karsi tarafta benim haberim yok derken delil isteyecektir. Oyle buyuk bir sey de almadik. Borclara verdim dedi falan zaten hesap sorulmuyor. Nasil ispatlarim hic bilmiyorum. O yuzden beklemede kaldim.

Bence doğru avukatı bulamıyorsunuz. İnsanlar gerçekleri söyleyenlere değil umutlarını satın alanlara daha meyilli oluyorlar malesef
Aslinda avukatim cok garantici olarak ilerliyor. Yani kazanamayacagimiz davaya girmek istemiyor mesela bana bos yere masraf harc vs parasi odetmemek icin. Ben her zaman aci da olsa dogrulari duymaktan yanayim yalanlarla avunmaktansa.

Ziynet davası açamadım nasıl ispat ederim ki alıp altınları gittiğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…