Üvey Babam beni evde istemiyor.Evin içindeki kaldığım odayı boşatmamı istiyor.Ve annem buna tepkisiz kalıp sadece ağlıyor.gidecek yerim yok. babam ben küçükken vefat etti.Çalışmıyorum.her hangi bir maaşım yok.Dün ise yine evde kavga çıktı.Sürekli tehtit edip beni keseceğini söyledi.en sonunda polisi aradım. Karakola gittik.ancak o evde kaldığım için ve işin içinde annem olduğu için şikayetçi olamadım.Çok çaresizim.Lütfen yardım edin akıl verin bana
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Temmuz 2007
- 505
- 803
- 303
- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 158
- 29
Yaş kaç? Devlete sığının gerekirse. Boşalt diyorsa odayı madem sığınma evine gidin. Belki iş imkanı falan sağlayabilirler.
İmkan varsa asgari ücretle bir yerlerde işe girin. Ufak bir ilçede uygun fiyatlı bir ev tutar, hayatınıza bakarsınız. Lütfen iş işten geçmeden kendinizi uzaklaştırın.
İmkan varsa asgari ücretle bir yerlerde işe girin. Ufak bir ilçede uygun fiyatlı bir ev tutar, hayatınıza bakarsınız. Lütfen iş işten geçmeden kendinizi uzaklaştırın.
- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 598
- 40
Koca meraklısı gibi laflar hoş değil biraz sağduyulu olun. Belki kadın şiddet görüyor ve sindirilmiş bir durumda. Psikolojisi iyi durumda olmayabilir.
M Masum0606 183 ü ara..
Annenle de görüşürler. Annen neden çekiyor bu adamı? Gerekirse ikinize de yardım ederler. Ama annen bir şey yapmak istemiyorsa sen kaç kurtar kendini..
M Masum0606 183 ü ara..
Annenle de görüşürler. Annen neden çekiyor bu adamı? Gerekirse ikinize de yardım ederler. Ama annen bir şey yapmak istemiyorsa sen kaç kurtar kendini..
- 30 Kasım 2010
- 1.107
- 1.399
- 333
Öncelikle polise durumu izah edip kadın sığınma evlerinde kalmak istediğinizi yoksa üvey babanızın sizi öldürmekle tehdit ettiğini söyleyeceksiniz.
Sığınma evinde kalmaya başladıktan sonra bir işe girip para biriktirmeye bakın derim en azından ayrı bir eve çıkmak için elinizde toplu bir para olur. Allah yardımcınız olsun lütfen sessiz kalmayın.
Sığınma evinde kalmaya başladıktan sonra bir işe girip para biriktirmeye bakın derim en azından ayrı bir eve çıkmak için elinizde toplu bir para olur. Allah yardımcınız olsun lütfen sessiz kalmayın.
- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
- 208
Calisabilecek yastaysan calis. Insanlar baba eline bile bakmazken s3n uvey baba eline bakma.annenjn durumunu bilemiyorum ama sessiz kalması ilginç. Yaşın küçükse, okuyorsan 183ü ara devlete sığın.Üvey Babam beni evde istemiyor.Evin içindeki kaldığım odayı boşatmamı istiyor.Ve annem buna tepkisiz kalıp sadece ağlıyor.gidecek yerim yok. babam ben küçükken vefat etti.Çalışmıyorum.her hangi bir maaşım yok.Dün ise yine evde kavga çıktı.Sürekli tehtit edip beni keseceğini söyledi.en sonunda polisi aradım. Karakola gittik.ancak o evde kaldığım için ve işin içinde annem olduğu için şikayetçi olamadım.Çok çaresizim.Lütfen yardım edin akıl verin bana
Konu sahibi okadar soru sorulmuş yoksunuz .
Kiminiz kimseniz yok mu ?
Yaş kaç.
Anneniz neden bu adama bir tekme atmamak için ağlamayı tercih ediyor.
Babanız vefat ettikten sonra nasıl geçiniyordunuz.
Gene öyle geçinin ikiniz bir şekilde işe girer bu işin üstesinden gelirsiniz.
Neden neyi bekliyorsunuz?
Kiminiz kimseniz yok mu ?
Yaş kaç.
Anneniz neden bu adama bir tekme atmamak için ağlamayı tercih ediyor.
Babanız vefat ettikten sonra nasıl geçiniyordunuz.
Gene öyle geçinin ikiniz bir şekilde işe girer bu işin üstesinden gelirsiniz.
Neden neyi bekliyorsunuz?
- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
Koca meraklısı gibi laflar hoş değil biraz sağduyulu olun. Belki kadın şiddet görüyor ve sindirilmiş bir durumda. Psikolojisi iyi durumda olmayabilir.
M Masum0606 183 ü ara..
Direk beni alıntılayabilirdiniz. ☺ Ortayaymış gibi konuşmaya gerek yok.
Kusura bakmayın ortada tehdit gören gencecik bir kız varken çok sağduyulu olmayı başaramıyorum.
- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 598
- 40
Direk beni alıntılayabilirdiniz. ☺ Ortayaymış gibi konuşmaya gerek yok.
Kusura bakmayın ortada tehdit gören gencecik bir kız varken çok sağduyulu olmayı başaramıyorum.
Sizin ne yazdığınızı hatırlamıyorum bile.. Kullanıcı adınıza dikkat etmemişim ki.. Belki başkaları da yazmıştır diye ortaya yazdım evet. Tek tek alıntılayıp polemiğe girmek yersiz. Ben sorunun kaynağı ve çözümü ile ilgiliyim.
Eğer tek siz yazdıysanız sağduyulu olun o zaman. Direk yazdım oldu mu?
Konuda şiddet gören 1 değil 2 hemcinsimiz olabilir diye gayet mantıklı bir yorum yazdım. Daha fazla alıntılamanıza gerek yok..
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
Sizin ne yazdığınızı hatırlamıyorum bile.. Kullanıcı adınıza dikkat etmemişim ki.. Belki başkaları da yazmıştır diye ortaya yazdım evet. Tek tek alıntılayıp polemiğe girmek yersiz. Ben sorunun kaynağı ve çözümü ile ilgiliyim.
Eğer tek siz yazdıysanız sağduyulu olun o zaman. Direk yazdım oldu mu?
Konuda şiddet gören 1 değil 2 hemcinsimiz olabilir diye gayet mantıklı bir yorum yazdım. Daha fazla alıntılamanıza gerek yok..
Konudaki tek koca meraklısı yazan kişi benim. Koca meraklısı demek hoş değil sağduyulu olun diyorsunuz.
Rumuzumu bilip bilmemenizle alakası yok bu durumun.. Birşeyi yapıyorsanız çark etmeyin sonradan. ☺