Bebek İkinci El UV KORUMALI BEBEK MAYO, KIYAFETLER, EĞİTİCİ KÖPEKCİK (PEMBE), POMPALAR...

Bu 3 adet ürün için bana yazabilir misiniz lütfen? Hala elinizde midir?
Teşekkürler...

Bu 3 adet ürün için bana yazabilir misiniz lütfen? Hala elinizde midir?
Teşekkürler...
tabiki bu üç ürünü size ayırıyorum. kıyafet türü şeyleride bugün yükleyeceğim alacaklarınıza ekleyecekleriniz olursa yazarsınız.

3 ADET TSHİRT

2 si lcw 1 i mothercare. çok az kullandık. 3-6 ay. Hepsi 5 TL

3-6 AY 5Lİ UNİSEX BEBEK CITCITLI BODY

Çok çok az kullanıldı. Temiz kullanıldı leke, yırtık yoktur. 3-6 ay. 5 adet. 12.5 tl.

6-9 AY 5Lİ KIZ BEBEK CITCITLI BODY

Temiz kullanıldı leke, yırtık yoktur. 6-9 ay. 5 adet. 12.5 tl.

9-12 AY 5Lİ KIZ BEBEK CITCITLI BODY

Temiz kullanıldı leke, yırtık yoktur. 6-9 ay. 5 adet. 12.5 tl.

9-12 AY SIFIR 5Lİ UNİSEX BEBEK CITCITLI BODY

Sıfırıdır paketinden çıkmadı. 9-12 ay hem kız hem erkek bebekler giyebilir. 5 adet. 39 liraya almıştım. 25 tl.

AVENT PHİLİPS POMPA

Sıfır kadar temizdir toplasanız 5 kere kullanıldı ancak. Tüm aksesuarları ve yedek aksesuarları var. 75 TL.

AVENT STERİLİZATÖR

Philips Avent Hızlı Elektrikli Buhar Sterilizatörü, 6 adet Philips Avent Biberon ve beslenme aksesuarlarını yaklaşık 8 dakikada steril eder. Biz biberon kullanmadık emzikte çok az kullandık bu yüzden toplasanız 10 defa ancak kullanıldı. Garantiside devam ediyor garanti belgesini gönderirim. 60 tl.

ASKILI TUNİK TAYT TAKIM

Altı hiç giyilmedi üstü 1 kere giyildi. Tertemiz. 6-10 aya uyar. 5 TL

BEBEK RESİM ÇEKMEK İÇİN SÜS KIYAFETİ J

Bu ürünleri genelde bebek resimleri çekerken kullanıyorlar 1 kere bile kullanmadık. Normal bere olarakta kullanılabilir. 10 TL

DEBENHAMS BODYLER

Amerikan markası debenhams ingiltereden alındı. 2 açık renkli olan hiç giyilmedi 1 koyu renkli olan giyildi. Acık renkleri alana diğeri ücretsiz. İkisi 10 tl. beden 6-9ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…