• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütüsünden memnun olanlar bana yardımcı olun

Benimki arçelik tahmini 8-9 senelik otomatik kendini kapatanlardan 30 saniye yatık 8 dk dik hareketsiz kalırsa stop kendi kapanıyor çok memnunum kaç kere unuttum gce kalmış fişde sabah soğuk buldum fişini çektim tık demedi daha

canım bende trfali tavsiye ederim sana ayni özellikler benimkinde de var
çok süper bişiy ben 1 saatde dağ gibi ütü yapıyorum hiç sıkılmadan
dışı fıstık yeşili benmki çeyizdi modelini hatırlamıyorum ama zaten tefalin
hangi modeli olursa olsun süper yani tefalden şaşma derim ben.a.s.

a.s.a.s.a.s. Merhaba , ben yıllardır phılıps azur kullanıyorum, çok memnunum ve tavsiye ederim . Ütü fişte unutulduğunda 8 saniyede otomatik olarak kapanıyor, yüksek buhar çıkışı ve dikey ütüleme özelliği var . Bence ütü alınacaksa phılıps ve tefalden vazgeçilmemeli derim. Görüşmek dileğiyle , sevgiyle kalın :1hug:

Tefal aldım hiç menun kamadım . şimdi Philips aldım. Biraz pahalı ama değer. Hatta buhar kazanlısını alırsan daha iyi olur

Canım ben yeni bir ütü aldım, hatta konusunu da açmıştım sanırım yanlış yere açmışım fazla yazan filan olmadı. Chanelle buhar kazanlı ütü, şiddetle tavsiye ederim. Yanında da buhar fırçası var annem evdeki koltukları temizlemiş onunla da mükemmel olmuş. Ütü de süper ütülüyo bir pantolonun iki bacağını üst üste koyunca jilet gibi yapıyor. Ayrıca ütüyü yaparken su eklemek de mümkün. Ben alırken tereddüt ettim alsam mı bilinmedik bir marka diye. Aldım hiç de pişman değilim.

canım ya ütünün markasını yazarmısın bende senin bahsettiğin ütüden gördüm markası chanelle vax modena ama karar veremedim

Canım ben yeni bir ütü aldım, hatta konusunu da açmıştım sanırım yanlış yere açmışım fazla yazan filan olmadı. Chanelle buhar kazanlı ütü, şiddetle tavsiye ederim. Yanında da buhar fırçası var annem evdeki koltukları temizlemiş onunla da mükemmel olmuş. Ütü de süper ütülüyo bir pantolonun iki bacağını üst üste koyunca jilet gibi yapıyor. Ayrıca ütüyü yaparken su eklemek de mümkün. Ben alırken tereddüt ettim alsam mı bilinmedik bir marka diye. Aldım hiç de pişman değilim.

canım ya markayı gördüm dikkatli okuyunca tama bende ondan bahsediyordum teşekkürler

Ütüde Philips'in üzerine tanımıyorum.
Kesinlikle Philips'in ütüleri çok güzel zaten senelerdir Philips Azur kullanıyorum herkesede tavsiye ederim.:)

ütüm philips azur,hiç hoşlanmadığım bir zorunluluğu kolaylaştırdığı için çok memnunum.
daha önce tefalin eski ütülerinden vardı,
philipsle bu konuda çağ atladım diyebilirim.

bencede philips.benimkisi tefal hic memnun degilim.tabani soyuldu.ve yakmaya her an hazir.düsük derecede ütüleyebiliyorum ancak.arkadasimin ütüsü philips.cok begendim

benim ütüm bu ve çok memnunum:

GC3340_02-GAL-global

Back