Ütüsünden memnun olanlar bana yardımcı olun

hanxixmeller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
23
0
86
İstanbul
arkdaşlar pazar günü kabusa dönüştü tam ütüyü akşama bıraktım serinlikte yapmak üzere fişi taktım veeeeee süpriz ütü çalışmıyor hemen ütü almalıyım ne marka alıcam bilmiyorum bendeki rowentaydı yardımcı olursanız sevinirim...CADIARZU

Benimki arçelik tahmini 8-9 senelik otomatik kendini kapatanlardan 30 saniye yatık 8 dk dik hareketsiz kalırsa stop kendi kapanıyor çok memnunum kaç kere unuttum gce kalmış fişde sabah soğuk buldum fişini çektim tık demedi daha

markasından cok watı önemli sanarım
yüksek watlı olabilsinki daha cok buhar üretebilsin ve ısınabilsin
bide teflon tabanlı olması önemli
ben tefal kullanıyorum onu öneririm

Son düzenleme:
buhar kazanlı ütüler çok iyi.
ben delonghi buhar kazanlı ütü kullanıyorum.
çoooookkkk memnunum ,ütü derdim bitti çok şükür.
bir kerede tüm kırışıklıkları açıyor yüksek buharıyla.

valla ben 6 senedir tefalin ütüsünü kullanıyorum.hem hafif fazla yormuyor.hemde kırışıkları çok güzel açıtor.6 yıl bende ütü yapacaktım ama bir taktımki fişe bozulmuş.gittim komşudan istedim.onunda tefaldi.o kadar hoşoma gittiki ertesi gün hiç başka marka aramadım.doğruca tefalin ütüsünü aldım.tavsiye ederim.

bende tefalin buhar kazanlı ütüsünü kullanıyorum....pro minute adı...çok memnunum.........

canım, kayınvalidemin ütüsü tefal program 8 -300, onlara gittikçe kullandım çok güzel. ütü yapmak işkence olmuyor keyfe dönüşüyor gerçekten. bir sürüşte kırışıklıklar açılıyor. bende alırsam ondan alıcam. tavsiye ederim.

benim ütümde tefal.memnunum 3yıldır kullanıyorum nerdeyse

tefal Protect Pro Express kullanıyorum...tonla çamaşırı bir çırpıda açıyoır..düzen hastası olarak kesinlikle buhar kazanlı al derimm..kolay gelsin..

Son düzenleme:
çoğunluk tefal demiş sanırım bende tefal alıcam .pyalaşımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim içim rahatladı neden se insan eve eşya alıcağı zman böyle kararsızlıklar yaşıyor .çok teşekkürler...

canım tavsiyem sadece philips azur ve tefal serileri diğerlerine göre veet biraz daha pahalılar ama gerçekten iş görüyorlar bende de philips var ve çok ama çok memnunum.

canım reklamlarda arçeliğin bir ütüsü var......ayaklı olanladan istersen bide onu araştırabılırsın...gerçi kararı vermişsin ama yınede bır öneri benimki..

Canım ben yeni bir ütü aldım, hatta konusunu da açmıştım sanırım yanlış yere açmışım fazla yazan filan olmadı. Chanelle buhar kazanlı ütü, şiddetle tavsiye ederim. Yanında da buhar fırçası var annem evdeki koltukları temizlemiş onunla da mükemmel olmuş. Ütü de süper ütülüyo bir pantolonun iki bacağını üst üste koyunca jilet gibi yapıyor. Ayrıca ütüyü yaparken su eklemek de mümkün. Ben alırken tereddüt ettim alsam mı bilinmedik bir marka diye. Aldım hiç de pişman değilim.

bizde tefal 500 vardı şu son modellerden, ama buhar basmıo
gıttık degıstırdık o da basmıyo gıbı yılalrdır kullanıyoıruz cok memnundegılız

sınbo aldık tefal kadar ıyı hatta daha ıyı wala sınvonun su en ucuz olanlarından hemde, ıyı utuluyor tavsıye ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…