Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ütüm su akıtıyordu ve buhar vermiyordu kireçlenme oldu içinde anladım...Ve ütüye su yerine sirke koydum ve ütüyü çalıştırdım altınada eski bir havlu koydum içinde sirke kaynadıkça havluyu ütüledim...Ve 1-2 dakikaya kalmadan buhar vermeye başladı sonra su koydum içini temizleyene kadar kokusu gidene kadar çalıştırdım ve sirke kokusuda çıktı...Ütüm artık hem su akıtmıyor hem buhar veriyor....
Not: Sakın ütünüzün içine porçöz ve çamaşır suyu gibi maddeler koymayın porçöz çok etkili olduğu için kynayınca içindeki kabloları ve ve ütünün iç kısmına zarar veriyormuş....Ütüyü aldığım yerdeki satıcı bayan söyledi sirke kullan dedi....
Sirke gerçekten çok iyi ben ara ara çamaşır makiğnama ve bulaşık makinama da koyup öyle yıkıyorum..Ama ütü yü hiç duymamıştım..
ben suyu ütüye koymadan önce her zaman kaynatirim.. allaha sükür hic bir sorun olmadi simdiye kadar.. annem söylemisti bana opuyorumnanaktan