Milena81 Belki de dünya, başka bir gezegenin cehennemidir. Kayıtlı Üye 21 Mart 2016 1.705 2.314 133 26 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Milena81 #1 Ütü yaparken içinden kireç parçaları dökülüyordu ütülediğim şeyin üzerine, ben de ütüye biraz limon tuzu koydum ve ısıtıp lavaboya geri döktüm. O gün bu gündür ütümün tabanı kaymıyor, çok zor ütü yapıyorum. Ne yapabilirim? Halbuki çok memmundum
Ütü yaparken içinden kireç parçaları dökülüyordu ütülediğim şeyin üzerine, ben de ütüye biraz limon tuzu koydum ve ısıtıp lavaboya geri döktüm. O gün bu gündür ütümün tabanı kaymıyor, çok zor ütü yapıyorum. Ne yapabilirim? Halbuki çok memmundum
L Leylilez Mucizeler iyiki varlar.. Kayıtlı Üye 7 Nisan 2016 1.046 699 53 30 26 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Milena81 #2 Ütünün tabanını yıkamayı denediniz mi?Benim ütü'mün tabanı kaymayinca ovalama teli ve cif'le yıkıyorum düzeliyor.
Ütünün tabanını yıkamayı denediniz mi?Benim ütü'mün tabanı kaymayinca ovalama teli ve cif'le yıkıyorum düzeliyor.
Milena81 Belki de dünya, başka bir gezegenin cehennemidir. Kayıtlı Üye 21 Mart 2016 1.705 2.314 133 26 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Milena81 #3 Valla hic denemedim. Pişman da oldum limon tuzu yaptığıma ama kireçler dökülüyordu içinden. Telleyince kötü olmaz mı altı, cifi anladım da?
Valla hic denemedim. Pişman da oldum limon tuzu yaptığıma ama kireçler dökülüyordu içinden. Telleyince kötü olmaz mı altı, cifi anladım da?