• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütümü ve Katı Meyve Sıkacağımı Aldımmm :)

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlar gold bilgisayarın sitesinde indirim vardı, ütümü meyve sıkacağımı aldım az evvel :) :nazar:
Ütüyü bi hayli araştırdım öyle aldım. Herkes olumlu konuşmuş.
Katı meyve sıkacağını da kullanıcı yorumlarına ve makinenin özelliklerine bakıp aldım. AEG sonuçta sinbo'dan king'ten falan kalitelidir diye düşündüm :) philipse de para veresim gelmedi...

Ütüm: Philips GC-4870/02 2600 Watt İyonik Buharlı Ütü Philips GC-4870/02 2600 Watt İyonik Buharlı Ütü - Gold.com.tr

$ütü.webp

Katı Meyve sıkacağım: Clatronic 3150 Tam Elma Katı Meyve Sıkacağı Clatronic 3150 Tam Elma Katı Meyve Sıkacağı - Gold.com.tr

$sıkacak.webp

Son düzenleme:
arkadasım, gördüğüm kadarıyla seninle aynı fikirlere sahibiz.. bende cok arastırdım ve bu ütüden sipariş ettim yarın gelecek insallah.. sen kullandınmı ütünü memnun kaldınmı acabaa cok merak ediyorum :)

arkadasım, gördüğüm kadarıyla seninle aynı fikirlere sahibiz.. bende cok arastırdım ve bu ütüden sipariş ettim yarın gelecek insallah.. sen kullandınmı ütünü memnun kaldınmı acabaa cok merak ediyorum :)

teşekkürler :) ben de goldun net sitesinden sipariş verdim eve henüz gelmedi... gelince fikirlerimizi paylaşalım ;)

arkadaşım, benim ütüm seninkinin aynısı.. seni bilmem ama gerçektenn HAA Rİİ KAAAAA... bu kadarını beklemiyordum cidden.. biraz fazla su içiyo ama helali hoşş olsun :) sen memnun musun??

arkadaşım, benim ütüm seninkinin aynısı.. seni bilmem ama gerçektenn HAA Rİİ KAAAAA... bu kadarını beklemiyordum cidden.. biraz fazla su içiyo ama helali hoşş olsun :) sen memnun musun??

ben daha kullanmadım çeyizim için aldım ama herkes philips hatta bu modeli özellikle al dedi :) sanırım ben de herkese bu marka-modeli önericem ;)

Back
X