Tavsiye Edebileceğiniz elektrik süpürgesi varmııııı????

Eaec347667

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
44
3
286
İstanbul
merhaba kızlar bende çeyizim için şu aralar elektrik süpürgesi ve ütü peşindeyim:26: bana tavsiye edebileceğiniz ürünler varmı acaba???
ütü için Philips Azur GC-4870/02 2600 Watt Buharlı Ütü yü çok begendim acaba kullanan varmı?:7:

canım elektrik süpürgesi olarak rowenta düşünüyorum sessiz çalışandan.ütüyüde philips alıcam azur serisinden menun olan çok kişi duydm ama kndim hiç kullanmadım...

merhaba bende uzun araştırmalar sonucu hepsiburadadan arnica bora süpürge ve philips azur gc4860 ütüyü aldım henüz denemedim yeni çıkmış olması 2600w ve buhar gücü yüksek olmasından dolayı seçtim
süpürgeyi denedim ben torbasız süpürge istiyordum bu su filtreli bir süpürge hem uygun fiyatlı hem pratik ütümden ucuza aldım hala indirimde

Ütüyü Arçelikten aldım. daha önce kullandığım içim memnunum. ama TEfalde olabilir.

Süpürge için çok araştırdım. önce sulu baktım ama sende incelersen göreceksin maşallah dana gibi kocaman. hemde içini temizlemesi birazcık zor. kaynanam kullanıyor 1 gün kaldı mı iğrenç kokuyor. ve ev içinde temizlesen de tutamıyorsun filtreleri koku yapıyor. etrafınızda kullanan var ise bu detayları inceleyebilirsiniz.

Elektrik süpürgesi için bana herkez Fakir dedi ve gittim 2000 WATT Fakir aldım

bende şuan ütü araştırıyorum ve kazanlı tefal almayı planlıyorum
elektrik süpürge olarak şuan annemlerde dyson kullanıyoruz tek kelime ile süperrrr
aynı zamanda torba derdi yok yani 8-10ayda 80tl vermeye gerek yok başlangıçta pahalı gibi duryor ama ileriyide hesaba kattığında aynı kapıya çıkıyor hatta daha uygun oluyor

Bende uzun araştırmalarım sonunda nihayet MORPHY RICHARDS marka süpürge aldım kendime.MORPHY RICHARDS 71040EE PERFORMAIR (ANTİ ALERJİK) TORBASIZ ELEKTRİK SÜPÜRGESİ ,En uygun Tekzen'de buldum , internet satışlarında var. Önceki süopürgem Arnica su filtreli idi , bu süpürgeme göre o gırgırmış meğer :51:Çokkkkk memnunum , şiddetle :79:tavsiye ederim

bende elektrik süpürgesi alacagım en çok dyson öneriyorlar her bakımdan çok iyi bence sulu olanlar dedikleri gibi kokuyo hepe filtreli olanlarsa 6 ayda birr değişmesi gerekiyomuş bir filtre 50 lira imiş buda yılda yüz lira demek ama dyson un 5 yıl garantili bi ürünü var onun filtresi değişmiyo ve emiş gücü yıllar sonra bile aynıymış ben karar verdim biraz pahalı ama bence değecek gibi:21:

bende elektrik süpürgesi alacagım en çok dyson öneriyorlar her bakımdan çok iyi bence sulu olanlar dedikleri gibi kokuyo hepe filtreli olanlarsa 6 ayda birr değişmesi gerekiyomuş bir filtre 50 lira imiş buda yılda yüz lira demek ama dyson un 5 yıl garantili bi ürünü var onun filtresi değişmiyo ve emiş gücü yıllar sonra bile aynıymış ben karar verdim biraz pahalı ama bence değecek gibi:21:

cnm dyson alma gibi bi durumun varsa hiç düşünme bile derim 1numara ama ben ona ceyiz sırasında o parayı veremezdim malesef ama aklım kaldı hiç durma al kullanıpta hayran kalmayan yok şimdideen iyi günlerde kullan :66:

ütüyü philips azur ionic almistim gayet memnunum..
elektirikli süpürgeyi almadan once baya arastirmistim, alman nilfisk x200 aldim sonunda, ondan da cok memnunun, hepa 14 filtreli disari toz atmasi 0 gibi.. ve vakum gücü gayet iyi, tavsiye ederim...

Philips FC9256/01 ErgoFit deluxe Torbasız elektrikli süpürge aldım kullanıyorum ,çok memnunum.2200 watt,elektronik yönetim paneli.torbasız,rahat bel duruşu için ergonomik sap tutuşu...evi onunla süpürünce silmeye birşey kalmıyor desem yeridir. :27: mikroplara sonnn

Back
X