Anket ütüleme ve yıkama dükkanınız olsa idi adını ne koyardınız???

makara yapmak için ; jilet, dümdüz, tiril tiril olabılır

ciddi olarak ıse ; pırıl ya da çiçek ( temızlık çağrıştırıyor dıye)
fresh ya da okyanus ta tercıhım olur..

medcezir de olabilir..denız kendı kendını bu şekılde temızler.. ama herkes dıkkat eder mı bılmem..

flora da olabılır..

çok seçenek var..hayırlısı olsun

Arkadaşlar çok teşekkürler ama öyle bir isim olsa ki marka yaratabilsem, bende ütü time düşünmüştüm yada miss press?? Nasıl olur bilmiyorum ki alternatif çok!!

Arkadaşlar çok teşekkürler ama öyle bir isim olsa ki marka yaratabilsem, bende ütü time düşünmüştüm yada miss press?? Nasıl olur bilmiyorum ki alternatif çok!!

ütü time bence hiç hoş değil türkçe ve ing karıştırılmış hoş gelmiyo kulağa. Miss press fena değil ama temiz ütü der gibi anlaşılıyor biraz

Son düzenleme:
eskiden kuru temizleme dükkanımız vardı ''İMAJ KURU TEMİZLEME'' idi. ingilizce olması hoş değil bence ama babam öyle istemişti annem de benim adımı koymak ama olmadı benim adım

Espirili olsun derseniz "Son Ütü" olabilir. Hayırlı olsun şimdiden bol kazanç getirsin.

Pırıl okyanus tiril tiril pırıl pırıl :82:

Son ütücü deyince akla direk tekstil atolyesi gelmiyor mu? :26:

Tek Cizgi.. olabilir belki.

Ama akilda kalsin, birazda espiri olsun isterseniz son ütücü harika bir fikir :)
Düsünüyorum bir yerden gecsem üstünde son ütücü yazan bir ütücü görsem
aklimda kalir ve gülümserim :)

son ütücüyü öyle çok düşündüm ki hatta ilk olasılığım oydu ama şimdi yeni bir alternatif daha buldum. ''ütüsüz'' :) bilmiyorum nasıl olur biraz yaptığım işe tezat olacak ama sloganıda ütüsüz kalmayın olsa mesela, biraz uykusuz gibi espirili geldi:) ya bir şeye adım atacağım inşallah burada fikrini belirten tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim ayrıca iyi dilekleriniz misliyle sizleri bulsun. Açılışı yaparken aynı şehirde olan tüm arkadaşları da yanımda görmek isterim:) allah o günleri de gösterir umarım:)

amin canımhayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…