ya ben üçüncü seansa girdim tamam dökülmeler falan ok ama dökülen yerlerden incecik falan çıktı şimdi onlarda döküldü muhtemelen bi daha çıkmıcak yani olması gereken bu benim kafamı kurcalayan şey cihazı seans sonrası gizlice kontrol ettim diod ultra sense 500 yazıyordu veeeee made ın chına ya delircem ben ne yapayım ne diyeyim şimdi oraya ne olur yardım edin
Benim eşimin halası yaptırmıştı bu ütüleme epilasyonu bekledim sınuçlarını ve yaklaşık bir yıl geçti aradan geçen sordum kıllardan ne haber diye beyaz tüyleri duruyormuş tek tük dedi ama bitti dedi cihaz açık renkleri görmüyor muş .ama baaya oldu seansları biteli tabi bilemiyorum diod mu alexmi dir nedir adını bile unuttum neyseben dün ilk seansıma başladım. henüz hiçbir şey bilmiyorum. ama siteden okuduğum kadarıyla herkes çok acılı olduğunu söylüyor. dünkü seansım neredeyse acısız diyebiliceğim şekilde gerçekleşti. tüylerim dökülme aşamasında tekrar bilgilendiririm.
Bunu ogrenmenin tek yolu buzlazer.com sitesine gireceksiniz bulindugunuz ili yazacaksiniz. Firma hangi sehirlerde hangi kliniklere satmis tek tek cikiyor. Bende oyle arastirip gidenlerdenim.arkdslar ben 1 seans yaptırdım 13 gün oldu halen dokulmedı soprano diode ama kontrolum vardı 13 gun oldu yuzumu tekrardan yaptı kontrolde ama vucudu ayda bır alıyorum alamam dedı ne dıosnuz bole bısey varmı? bır de ustunde makınanın soprano dıye yazmıyor ama maıl attım kendılerıne sordum soprano dedıler ama her makınada yazmaz dedıler garıbıme gıttı buna ne dıosnuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?