Slm kızlarrr çok uzun bir ara vermişim ben bu topiğime gelen bir özel mesajla hatırladım varlığını cevap bekleyen herkesten çok çok özür diliyorum. Artık tüy derdim olmadığı için ( çok şükür ) unuttum tabi buraları ... Gelelim son bilgilere: Toplam 8 seans satın almıştım paket olarak.. Taşınma sebebi ile ilk 2 den sonra sanırım ( tam emin değilim) hiçbir seansıma zamanında gidemedim en az 1-2 ay geç gidebilmiş olmama rağmen bacaklarım tamamen bitti. Batıktı koyu renkti tüydü gibi derdim yokYaz aylarıyla barıştım. Koltuk altı genital ve yüz birkaç seans daha istiyor ama yinede bana sıkıntı yaratmıyor iyice tüy halindeler arada sırada jiletle alıyorum.Oturduğum yere yakın bir merkez arayışına girdim bu bölgeler için. Kısacası şunu belirteyim iyiki gitmişim öyle rahatım ki... Herkese tavsiye ediyorum araştırın aklınıza yatan bir lazere başlayın kurtulun bu sorundan sizde. Çok etkili bir sürü lazer cihazı var en uygun olanı seçmek kalıyor size inanın şimdiye kadar niye başlamamışım dersiniz. Benim gittiğim cihazda acı sorunu yoktu ayrıca tüylerinizi uzatıp gitmek dökülmesini beklemek gibi bir dertte yoktu.Yani jiletle alıp gidiyorsunuz uzatmak yok özellikle yüz için büyük rahatlık. Herkese benim yaşadığım rahatlığı diliyorum yıllarca çekmiş biri olarak... ( bu arada özel mesaj hakkım yokmuş cevap yazamıyorum sormak istediklerinize burdan yardımcı olayım)
çok sevindim darısı bize..bende yüzüme ve koltuk altıma alex yaptırmıştım..koltukaltım baya oldu biteli..yüzümde tektük kaldı onları da iğneli ile bitirdim..şimdi tüm bacaklarıma diode lazer yaptırıcam eylülde..ama diode hiç bilmiyorum gerçekten bacakları bitiriyo mu..ben bayaz tenliyim..bacaklarımdakiler kıllar siyah..kesin bitiyor mu yoksa ince görünmez tüy olarak mı kalıyor?
gerçekten bu kadar yavasmı yaben 8 seans anlastım.umarım yeter
Slm kızlarrr çok uzun bir ara vermişim ben bu topiğime gelen bir özel mesajla hatırladım varlığını cevap bekleyen herkesten çok çok özür diliyorum. Artık tüy derdim olmadığı için ( çok şükür ) unuttum tabi buraları ... Gelelim son bilgilere: Toplam 8 seans satın almıştım paket olarak.. Taşınma sebebi ile ilk 2 den sonra sanırım ( tam emin değilim) hiçbir seansıma zamanında gidemedim en az 1-2 ay geç gidebilmiş olmama rağmen bacaklarım tamamen bitti. Batıktı koyu renkti tüydü gibi derdim yokYaz aylarıyla barıştım. Koltuk altı genital ve yüz birkaç seans daha istiyor ama yinede bana sıkıntı yaratmıyor iyice tüy halindeler arada sırada jiletle alıyorum.Oturduğum yere yakın bir merkez arayışına girdim bu bölgeler için. Kısacası şunu belirteyim iyiki gitmişim öyle rahatım ki... Herkese tavsiye ediyorum araştırın aklınıza yatan bir lazere başlayın kurtulun bu sorundan sizde. Çok etkili bir sürü lazer cihazı var en uygun olanı seçmek kalıyor size inanın şimdiye kadar niye başlamamışım dersiniz. Benim gittiğim cihazda acı sorunu yoktu ayrıca tüylerinizi uzatıp gitmek dökülmesini beklemek gibi bir dertte yoktu.Yani jiletle alıp gidiyorsunuz uzatmak yok özellikle yüz için büyük rahatlık. Herkese benim yaşadığım rahatlığı diliyorum yıllarca çekmiş biri olarak... ( bu arada özel mesaj hakkım yokmuş cevap yazamıyorum sormak istediklerinize burdan yardımcı olayım)
16. gün itibariyle koltukaltı , genital ve yüz tek tük çok açık renkli olanların dışında tamamen döküldü..
Ama bacaklar çok az döküldü... Rengi ile ilgili sanırım daha açıklar... En son jilet ile alınmasına ve çokta dökülmemesine rağmen temizleme isteği oluşturacak bir görüntü de söz konusu değil... Yani çok yakından bakınca görünüyor...
Bir ay sonra randevum o zamana kadar dökülür mü bilmiyorum doğrusu pek öyle durmuyor ama randevuya kadar almayı düşünmüyorum bakalım ne olacak yada merkezde ne diyecekler...
Niye böyle yaklaşıyorsunuz anlayamıyorum
Neyin reklamını yaptığımıda hiç anlayamadım...
Ve bu sözüm ona reklamdan ne kazanacağımı da...
2 seneyi geçkin üyeyim , IP numaram belli , hangi konulara baktığım belli ilgili kişiler gerek görürlerse bu konuda bilgilendirirler zaten....Bu forumu özellikle lazer ve iğneli epilasyon bölümlerini sürekli takip ediyorum ve karar vermemde çok faydası oldu...( Yalnız 2 sene önceki epilasyon deneyimimde burayı bilmiyordum)
3 seans yaptırdığım diod lazer sonrasında sir ağda da yaşadığım sıkıntılardan (sivilce , kızarıklık , kabarıklık) kurtuldum.10 günde bir sir ağda yaptırıyordum 3 gün dışarı çıkamıyordum cildim çok hassas...Sonrasında ise hergün cımbızla uğraş dur dışarı çıkabilmek için...
PCOS sendromu hastasıyım , bilenler bilir sıkıntılarını... Hele yüzde olunca tüy sorunu kimseyle gözgöze gelmek istemezsin...
2 senedir gün aşırı jiletle alıyorum çünkü yüzümde hiç bir tüy istemiyorum... 3 senasta bitti demedim zaten faydasını gördüm dedim ve sebebini de anlattım...
Benim gibi olanlara ve bu lazer çeşidini merak edenlere deneyimlerimi anlatıp fayda sağlayabilmek amacım...
Çünkü ben bu konuda çok sıkıntılar çektim ve buradan edindiğim bilgiler çok işime yarıyor , belki başkalarınında işine yarar...
Özellikle yüz bölgesinde lazerle % 100 sonuç alamayacağımı kalanları da iğneli ile bitireceğimi biliyorum.. Zaten yönlendirmeler de bu yönde...
Bacak bölgesinde ise batıklardan kurtulsam bile yeter bana....
Neyse şimdilik bu kadar reklam yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?