Evet kıslar 2 sene kadar süren araştırıp emin olma işinden sonra ütüleme diod ile tüm vücut epilasyona başladım.Yüz de dahil....
Daha önce yüz bölgesine 1 seans apoogee , 3 seans diod ile epilasyon yaptırmıştım.Son devam ettiğim merkezden çok memnundum ama özel bir hastane ile birleşince devam edemedim..
Diod lazerin yüz bölgesi için çok faydasını gördüm ama 2 sene boyunca yeni bir yer bulup başlayamamıştım...
Bu iki sene boyunca yaklaşık 2 günde bir jilet ile temizledim yüzümü....
En sonunda şubatta başladım bir merkeze ütüleme diod ile....
Rahatlıkla söyleyebilirim ki eski diod cihazının yanında acı gerçekten yok
Önce yüzüme uygulandı.Gitmeden önce tüm bölgeleri jilet ile almıştım jel sürüp yapıldı işlem...
Çok sert olan tüyler özellikle çene bölgesindekiler sinek ısırığı gibi acıdı o kadarcık yani....
Bacaklar ve koltukaltı bölgesini hissetmedim desem yeridir
Hatta neden hissedilmiyor diye tedirgin bile oldum ama uygulayan kişi dökülmeye başladığında görürsün etkisini dedi....
Uygulama gerçekten hızlı ve konforlu...
Yüz ve genital bir hafta bir gün sonra dökülmeye başladı...
Koltukaltı henüz çıkmaya çalışıyor
Bacaklar ise çıktılar ama henüz dökülme yok...
Şimdilik bu kadar gelişmeleri paylaşacağım ..
45 günde bir randevularım....
Büyük ölçüde rahatlayacağımı düşünüyorum inşallah herkes kurtulur bu sorundan :13:
Daha önce yüz bölgesine 1 seans apoogee , 3 seans diod ile epilasyon yaptırmıştım.Son devam ettiğim merkezden çok memnundum ama özel bir hastane ile birleşince devam edemedim..
Diod lazerin yüz bölgesi için çok faydasını gördüm ama 2 sene boyunca yeni bir yer bulup başlayamamıştım...
Bu iki sene boyunca yaklaşık 2 günde bir jilet ile temizledim yüzümü....
En sonunda şubatta başladım bir merkeze ütüleme diod ile....
Rahatlıkla söyleyebilirim ki eski diod cihazının yanında acı gerçekten yok
Önce yüzüme uygulandı.Gitmeden önce tüm bölgeleri jilet ile almıştım jel sürüp yapıldı işlem...
Çok sert olan tüyler özellikle çene bölgesindekiler sinek ısırığı gibi acıdı o kadarcık yani....
Bacaklar ve koltukaltı bölgesini hissetmedim desem yeridir
Hatta neden hissedilmiyor diye tedirgin bile oldum ama uygulayan kişi dökülmeye başladığında görürsün etkisini dedi....
Uygulama gerçekten hızlı ve konforlu...
Yüz ve genital bir hafta bir gün sonra dökülmeye başladı...
Koltukaltı henüz çıkmaya çalışıyor
Bacaklar ise çıktılar ama henüz dökülme yok...
Şimdilik bu kadar gelişmeleri paylaşacağım ..
45 günde bir randevularım....
Büyük ölçüde rahatlayacağımı düşünüyorum inşallah herkes kurtulur bu sorundan :13: