onuda denedik ama o da bi çözüm olmadı
ben de çok araştırdım bundan 3 ay önce en iyisi phlips ama bana çok pahalı geldi ben arzumu aldım fiyat açısından uygun du 79,90 aldım kampanyalı çok ta memnunum
Arzum AR-634 Prosteam Supreme Glide Seramik Tabanlı 2400 Watt Buharlı Ütü - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
arkadaşlar boşuna yazıyorsunuz konu sahibi başka yerlerde geziniyor
herkes kocasına laf söyleyince
onu ne kadar çok sevdiğini sadece anlık sinirlendiğini affetirmek için çabaladığını ve suçlunun da kayınvalide olduğunu anladı ve konuyu çözdü
arkadaşlar boşuna yazıyorsunuz konu sahibi başka yerlerde geziniyor
herkes kocasına laf söyleyince
onu ne kadar çok sevdiğini sadece anlık sinirlendiğini affetirmek için çabaladığını ve suçlunun da kayınvalide olduğunu anladı ve konuyu çözdü
onuda denedik ama o da bi çözüm olmadı
ilk önce dediklerinize bi dikkat edin sizi kaça tuttu filan bilip bilmeden insanları yargılamakta üstünüze yok.bn size eşim beni ütü yapmam için tutmuş ne yapmam gerek diye bi başlık açsaydım söylediklerinizde haklı olabilirdiniz ama bn burda ütü markası istiyorum yargılanmayı diğil.hee bu arada eşim saman alevi gibidir bi kızar sonra kalbimi yeniden kazanmak için yapmadığı şebeklikler kalmaz.annesinin dolduruşuna geldiği için böyle oluyo tabi buda farklı bişeyneyse ben sadece bi memnun kaldığınız bi ütü markası istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?