ütü yüzünden nerdeyse yuvamız yıkılıcak.

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
merhaba arkadaşlar biz eşimle ütü yüzünden hep kavga ediyoruz.her gömlek değiştirdiğinde evde kıyamet kopuyo küçücük biyerinde bi kırışıklık görsün kıyamet kopuyobnde çok titiz davranıyorum artık ama geçen eşim gömlek giyiyodu bni çağırdı bak burda leke var dedi ama o kadar küçükki meğeerki ütüm sarı sarı lekeler çıkarmış birden ve benim eşim marka hastasıdır tüm giysileri ramsey vs ütü yüzünden aramızda hep problem çıkıyo bana ben bi gömleğe 200 lira verip alıyorum sen bi üütülediğinde mahvediyosun canım gömleği diyo.en sonunda ütüm kireçlendi güzel ütülemeye başladı iyce çekilmez oldu.markası tefal eşimde diyoki internette araştır en iyisi hangiyse alalım bir ütü diyo.maddiyatı hiç önemli diğil arkadaşlar lütfen yardım edin siz hangi ütüleri kullanıyosunuz ve memnunmusunuz markalarınıda yazarsanız çok sevinirim.

ben de çok araştırdım bundan 3 ay önce en iyisi phlips ama bana çok pahalı geldi ben arzumu aldım fiyat açısından uygun du 79,90 aldım kampanyalı çok ta memnunum

Arzum AR-634 Prosteam Supreme Glide Seramik Tabanlı 2400 Watt Buharlı Ütü - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

buhar kazanlı ütüm deloongı cok memnunum tefal alıcaktım ama uyardılar artık parçaları çinden gelıyormus delongı aldım
ejderha gibi buhar üfürüyo resmen yanlış bile üyülesen ıslatmadan düzeltebılırsın

ama cidden kızlar haklı abartmıs eşiniz verın utucuye 1 tl ye 1 parcayı ütülüyolar aklını size takmasın

:)) sabah sabah uykumu açtınız. eşinizin tepkisine istinaden siz de ütü markası araştırıyorsunuz hönk... helal olsun size ve sabrınıza... haa bir de başlığı siz koyduysanız bir ütü yüzünden yuvanız yıkılıyorsa zaten o yuva, yuva değil canımmm
ütü markasına gelince; sizin kocanızın egosunu tatmin edeck kalite de ütü henüz üretilmedi

Madem ütünüzü beğenmiyor siz de kuru temizlemeye verin, iki hafta biriktirip 10-15 parça gönderin jilet gibi ütüleyip getirsinler. ,Yaktığınız elektrik ve enerjiyle aynı fiyata gelir.

Bu arada bir ara ütüyü ısıtıp eşinizin suratına basıverin de yaptığı terbiyesizliğin farkına varsın.

Son düzenleme:
Bende 3 yıldır delonghı kullanıyorum ınanılmaz memnunum son modellerınden falanda degıl sanıyorum 150-180 arasıdır en fazla.

görgüsüzlüğünü bence

Beğenmiyorsa kendisi ütülesin...

onuda denedik ama o da bi çözüm olmadı

bir gömleğe 200 lira veren adam bi zahmet beğenmiyorsa ütülemeye versin
sizi kaça tuttu bu arada eş değil de ütücü olarak

ilk önce dediklerinize bi dikkat edin sizi kaça tuttu filan bilip bilmeden insanları yargılamakta üstünüze yok.bn size eşim beni ütü yapmam için tutmuş ne yapmam gerek diye bi başlık açsaydım söylediklerinizde haklı olabilirdiniz ama bn burda ütü markası istiyorum yargılanmayı diğil.hee bu arada eşim saman alevi gibidir bi kızar sonra kalbimi yeniden kazanmak için yapmadığı şebeklikler kalmaz.annesinin dolduruşuna geldiği için böyle oluyo tabi buda farklı bişeyneyse ben sadece bi memnun kaldığınız bi ütü markası istiyorum

Millet te kavga edecek yer arıyo yahu Nice asgari ücretle geçinmeye alışırken kuru ekmekle bile huzurlu aileler var ülkemizde...

Pardon ama ' eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir ' demekten kendimi alamayacam..

200 TL lik gömlek giymekle adam olunmuyor maalesef..

maşallah yuva yıkıcılar yine devrede

eşiniz pimpirikli ise bence de kurutemizlemeye verin.

yakınınızdaki kuru temizleme ile bir konuşup pazarlık yapsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
en azından eşinizin gömlekleri için. çünkü kimse kuru temizlemedeki gibi kırışıksız ütüleyemiyor.

ayda mesela 20 gömlek ütületeceğinizi söyleyip indirimli bir fiyat alabilirsiniz.

arasıra aile arasında böyle tatsızlıklar olur.

hep bal börek olmuyor.

ütü tavsiye edemeyeceğim, çünkü 10 senede 5 ütü harcadım. tam bir ütü canavarıyım. hepsini kireçlendirdim.

Gömlekleri ütüye verin, kazandığınız zamanı da eşinizle daha keyifli zamanlar için kullanın

Ne diyeyim .........

Madem sadece ütü markası istediğiniz için konu açacaktınız(!) bir zahmet bir derdim var yerine ilgili topiğe açsaydınız konunuzu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…