E .ebru Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2009 209 93 25 Nisan 2015 Konu Sahibi .ebru #1 Özellikle yazın sıcak havada boncuk boncuk terlerken ütü yapmak istemeyebilirsiniz. Biz de pek hoşlanmıyoruz. İşte size sadece 5 dakikada elinize ütü almadan kırışıklıklara son verecek bir yöntem Çamaşır kurutucunuz varsa yaşadınız. Kırışık kıyafetlerinizi kurutucuya atın. Kurutucunun içine bir kaç tane de küp buz atın. 5 dakika çalıştırın ve işte! Bütün kırışıklıkların gittiğini göreceksiniz. Ütü nasıl yapılır ? Ütü yapma teknikleri nelerdir ? Tıklayınız Doğal Temizlik Ürünü Yapılışları İçin Tıklayınız Son düzenleme: 8 Ekim 2015
Özellikle yazın sıcak havada boncuk boncuk terlerken ütü yapmak istemeyebilirsiniz. Biz de pek hoşlanmıyoruz. İşte size sadece 5 dakikada elinize ütü almadan kırışıklıklara son verecek bir yöntem Çamaşır kurutucunuz varsa yaşadınız. Kırışık kıyafetlerinizi kurutucuya atın. Kurutucunun içine bir kaç tane de küp buz atın. 5 dakika çalıştırın ve işte! Bütün kırışıklıkların gittiğini göreceksiniz. Ütü nasıl yapılır ? Ütü yapma teknikleri nelerdir ? Tıklayınız Doğal Temizlik Ürünü Yapılışları İçin Tıklayınız
agresifportakal evli mutlu nohutlu :) Kayıtlı Üye 12 Nisan 2011 920 1.848 27 Nisan 2015 Konu Sahibi .ebru #2 allahım devrim niteliğinde bir buluş. (tabi denemek lazım) her püf noktası birebir etkili olmuyor çünkü. **ayrıca kurutma makinem bile yok
allahım devrim niteliğinde bir buluş. (tabi denemek lazım) her püf noktası birebir etkili olmuyor çünkü. **ayrıca kurutma makinem bile yok
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.756 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi .ebru #3 kurutucu satışlarında patlama bekliyoruz
C Coffeelover Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2015 7 2 45 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi .ebru #4 Denemek Lazım
krckrc Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 9 2 7 Mayıs 2015 Konu Sahibi .ebru #5 Bunu deneyeceğim bakalım nasıl olacak, kızlar sonucu sizinle de paylaşırım.
M ManzaramDeniz Guru Kayıtlı Üye 25 Eylül 2011 7.403 11.081 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi .ebru #6 krckrc .!.: Bunu deneyeceğim bakalım nasıl olacak, kızlar sonucu sizinle de paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Sonuc ne acaba.denedinzmi?sirf bunun icin kurutma makinasi alabilirim
krckrc .!.: Bunu deneyeceğim bakalım nasıl olacak, kızlar sonucu sizinle de paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Sonuc ne acaba.denedinzmi?sirf bunun icin kurutma makinasi alabilirim
M ManzaramDeniz Guru Kayıtlı Üye 25 Eylül 2011 7.403 11.081 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi .ebru #7 agresifportakal .!.: allahım devrim niteliğinde bir buluş. (tabi denemek lazım) her püf noktası birebir etkili olmuyor çünkü. **ayrıca kurutma makinem bile yok Genişletmek için tıkla... Aynen bunun icin alinir kurutma makinasi bende 30 derecede atinca sikma derecesini 700 yapiyorum.cok daha az burusuyor.buda benim bulusum.belki vardirda ben yeni kesfettim
agresifportakal .!.: allahım devrim niteliğinde bir buluş. (tabi denemek lazım) her püf noktası birebir etkili olmuyor çünkü. **ayrıca kurutma makinem bile yok Genişletmek için tıkla... Aynen bunun icin alinir kurutma makinasi bende 30 derecede atinca sikma derecesini 700 yapiyorum.cok daha az burusuyor.buda benim bulusum.belki vardirda ben yeni kesfettim
lale101 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2011 79 49 15 Mayıs 2015 Konu Sahibi .ebru #8 .ebru .!.: Özellikle yazın sıcak havada boncuk boncuk terlerken ütü yapmak istemeyebilirsiniz. Biz de pek hoşlanmıyoruz. İşte size sadece 5 dakikada elinize ütü almadan kırışıklıklara son verecek bir yöntem Çamaşır kurutucunuz varsa yaşadınız. Kırışık kıyafetlerinizi kurutucuya atın. Kurutucunun içine bir kaç tane de küp buz atın. 5 dakika çalıştırın ve işte! Bütün kırışıklıkların gittiğini göreceksiniz. Ütü nasıl yapılır ? Ütü yapma teknikleri nelerdir ? Tıklayınız Doğal Temizlik Ürünü Yapılışları İçin Tıklayınız Ev İçin Muhteşem Pratik Bilgiler Tıklayınız Eki Görüntüle 1507522 Genişletmek için tıkla... Ebru selam, Oneri icin cok tesekkurler. Camasirlari makineye kuru sekilde atacagiz dimi? Kuru camasir ve 4-5 buz küpü seklinde mi? Cok sagol simdiden
.ebru .!.: Özellikle yazın sıcak havada boncuk boncuk terlerken ütü yapmak istemeyebilirsiniz. Biz de pek hoşlanmıyoruz. İşte size sadece 5 dakikada elinize ütü almadan kırışıklıklara son verecek bir yöntem Çamaşır kurutucunuz varsa yaşadınız. Kırışık kıyafetlerinizi kurutucuya atın. Kurutucunun içine bir kaç tane de küp buz atın. 5 dakika çalıştırın ve işte! Bütün kırışıklıkların gittiğini göreceksiniz. Ütü nasıl yapılır ? Ütü yapma teknikleri nelerdir ? Tıklayınız Doğal Temizlik Ürünü Yapılışları İçin Tıklayınız Ev İçin Muhteşem Pratik Bilgiler Tıklayınız Eki Görüntüle 1507522 Genişletmek için tıkla... Ebru selam, Oneri icin cok tesekkurler. Camasirlari makineye kuru sekilde atacagiz dimi? Kuru camasir ve 4-5 buz küpü seklinde mi? Cok sagol simdiden
coko_mell Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2015 382 6.979 8 Ekim 2015 Konu Sahibi .ebru #9 Hangi programda olması gerekiyor kurutucum var ama ıslak çıktıktan sonra mı atıyoruz yoksa kuruduktan sonra anlayamadım
Hangi programda olması gerekiyor kurutucum var ama ıslak çıktıktan sonra mı atıyoruz yoksa kuruduktan sonra anlayamadım