Ütü Yapmaya Son Verecek Yöntem

.ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
209
93
Özellikle yazın sıcak havada boncuk boncuk terlerken ütü yapmak istemeyebilirsiniz. Biz de pek hoşlanmıyoruz.

İşte size sadece 5 dakikada elinize ütü almadan kırışıklıklara son verecek bir yöntem

Çamaşır kurutucunuz varsa yaşadınız. Kırışık kıyafetlerinizi kurutucuya atın.

Kurutucunun içine bir kaç tane de küp buz atın. 5 dakika çalıştırın ve işte! Bütün kırışıklıkların gittiğini göreceksiniz.

Ütü nasıl yapılır ? Ütü yapma teknikleri nelerdir ? Tıklayınız
Doğal Temizlik Ürünü Yapılışları İçin Tıklayınız

lalaka.JPG

Son düzenleme:
allahım devrim niteliğinde bir buluş. (tabi denemek lazım) her püf noktası birebir etkili olmuyor çünkü.

**ayrıca kurutma makinem bile yok :KK1:

Bunu deneyeceğim bakalım nasıl olacak, kızlar sonucu sizinle de paylaşırım.

allahım devrim niteliğinde bir buluş. (tabi denemek lazım) her püf noktası birebir etkili olmuyor çünkü.

**ayrıca kurutma makinem bile yok :KK1:
Aynen bunun icin alinir kurutma makinasi:KK1: bende 30 derecede atinca sikma derecesini 700 yapiyorum.cok daha az burusuyor.buda benim bulusum.belki vardirda ben yeni kesfettim:KK53:

Özellikle yazın sıcak havada boncuk boncuk terlerken ütü yapmak istemeyebilirsiniz. Biz de pek hoşlanmıyoruz.

İşte size sadece 5 dakikada elinize ütü almadan kırışıklıklara son verecek bir yöntem

Çamaşır kurutucunuz varsa yaşadınız. Kırışık kıyafetlerinizi kurutucuya atın.

Kurutucunun içine bir kaç tane de küp buz atın. 5 dakika çalıştırın ve işte! Bütün kırışıklıkların gittiğini göreceksiniz.

Ütü nasıl yapılır ? Ütü yapma teknikleri nelerdir ? Tıklayınız
Doğal Temizlik Ürünü Yapılışları İçin Tıklayınız
Ev İçin Muhteşem Pratik Bilgiler Tıklayınız
Eki Görüntüle 1507522
Ebru selam,
Oneri icin cok tesekkurler. Camasirlari makineye kuru sekilde atacagiz dimi? Kuru camasir ve 4-5 buz küpü seklinde mi?

Cok sagol simdiden

Hangi programda olması gerekiyor kurutucum var ama ıslak çıktıktan sonra mı atıyoruz yoksa kuruduktan sonra anlayamadım

X