- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
Kızlar ütüm ve süpürgem hala yok eylülde düğün. Siz ne aldınız çeyizinize ya da önerileriniz var mı? " Kullandım çok güzel, çok memnunun" diyebileceğiniz ürünlerden özellikle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ütüm ve süpürgem hala yok eylülde düğün. Siz ne aldınız çeyizinize ya da önerileriniz var mı? " Kullandım çok güzel, çok memnunun" diyebileceğiniz ürünlerden özellikle?
çok teşekkür ederim:)Ütüde Tefal , süpürgede ise Philips
Aynen bütçen uygunsa bu ikisinden şaşmaÜtüde Tefal , süpürgede ise Philips
ütü kesinlikle tefal... süpürgede rowenta.. bende 13 aylık evliyim rowentanın torbasız hazneli yeni süpürgelerinden aldım sesi çok az ve kullanımı cok rahat.. koltuk süpürmedede inanılmaz kolaylıkKızlar ütüm ve süpürgem hala yok eylülde düğün. Siz ne aldınız çeyizinize ya da önerileriniz var mı? " Kullandım çok güzel, çok memnunun" diyebileceğiniz ürünlerden özellikle?
azur da çok su akıtıyo diyorlr doğru mu ? model belirtir misinz ?utude phlipss azur derim tek gecerim. annemde onunkullaniyodum evlenirken tefal onerdiler gittim en iyisinu aldim guzel ama bi azur degil