Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ütüm ve süpürgem hala yok eylülde düğün. Siz ne aldınız çeyizinize ya da önerileriniz var mı? " Kullandım çok güzel, çok memnunun" diyebileceğiniz ürünlerden özellikle?
Kızlar ütüm ve süpürgem hala yok eylülde düğün. Siz ne aldınız çeyizinize ya da önerileriniz var mı? " Kullandım çok güzel, çok memnunun" diyebileceğiniz ürünlerden özellikle?
Benim süpürge rowenta ama gayet iyi. Torbasız. Tozutmuyor cekim gücü de iyi.
Utu tefal. Memnun degilim. Çünkü daha güzelleri var. Kazanlilar cok güzel biraz tuzlu ama :)
ütü kesinlikle tefal... süpürgede rowenta.. bende 13 aylık evliyim rowentanın torbasız hazneli yeni süpürgelerinden aldım sesi çok az ve kullanımı cok rahat.. koltuk süpürmedede inanılmaz kolaylık