• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütü ve Süpürge

NeuroCathy

❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
2.819
4.747
83
Kızlar ütüm ve süpürgem hala yok eylülde düğün. Siz ne aldınız çeyizinize ya da önerileriniz var mı? " Kullandım çok güzel, çok memnunun" diyebileceğiniz ürünlerden özellikle?

Kızlar ütüm ve süpürgem hala yok eylülde düğün. Siz ne aldınız çeyizinize ya da önerileriniz var mı? " Kullandım çok güzel, çok memnunun" diyebileceğiniz ürünlerden özellikle?

Ütüde Tefal , süpürgede ise Philips :KK39:

Benim süpürge rowenta ama gayet iyi. Torbasız. Tozutmuyor cekim gücü de iyi.
Utu tefal. Memnun degilim. Çünkü daha güzelleri var. Kazanlilar cok güzel biraz tuzlu ama :)

Ikisini de arçelik aldım.
Süpürgem sessiz ve torbasız çekimi mükemmel.
Ütüm ise otomatik ayarlı ikisinden de memnunum.

ütü kesinlikle tefal... süpürgede rowenta.. bende 13 aylık evliyim rowentanın torbasız hazneli yeni süpürgelerinden aldım sesi çok az ve kullanımı cok rahat.. koltuk süpürmedede inanılmaz kolaylık

utude phlipss azur derim tek gecerim. annemde onunkullaniyodum evlenirken tefal onerdiler gittim en iyisinu aldim guzel ama bi azur degil

utude phlipss azur derim tek gecerim. annemde onunkullaniyodum evlenirken tefal onerdiler gittim en iyisinu aldim guzel ama bi azur degil
azur da çok su akıtıyo diyorlr doğru mu ? model belirtir misinz ?

Back