ütü tavsiyesi?

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.139
417
688
40
Arkadaşlar daha önce başka bir yerde açtım fakat kimse yazmamış birde burda açayım ütü almayı düşünüyorum kazanlı ütü tavsiye edermisiniz? philips düşünüyorum çünkü nereye baktıysam tefali kötülediler philips kötü dediler.

canım valla ben Arçelik titanyum taban kullanıyorum 1,buçuk sene önce almıştık. Çok memnunum ütümden. 155 TL ye almıştım şimdi ne kadardır bilmiyorum

bende çeyiz hazırlığındayım. Ütü ve elektrik süpürgesi mutlaka philips alacağım diye düşünüyordum.Ama dün bana Arzum steam force kazanlı ütü sattılar 260 tl'ye :9: satıcı philips takıntılı bir müşterime bu ütüyü sattım sonrasında bana telefon açtı teşekkür etti dedi.Ütüyü henüz kullanmadım ama philipsin kazanlı ütüleri 600 civarı sanırım. ve annem her iki senede bir ütü değiştirir. tefal braun arçelik kullandık ütüye 600 tl çok diye düşünüyorum.umarım arzumdan memnun kalırım. ama elektrikli süpürge mutlaka philips alacağım :36:

Ben çeyizime Arzum almıştım 6 ay önce fln, annemin ütüsü kırıldıgından çeyizdekini çıkaralım dedik. İyikide çıkarmışız, hiçbir işe yaramıyor ütü, kırışık açmıyor, buharı dogru düzgün vermiyor,resmen hayal kırıklığı 130 liraya fln almıştım birdee..
Şimdi ütü alıcam ya Tefal yada philips olsun istiyorum önerebileceğiniz bi model varmı ?

Arkadaşlar daha önce başka bir yerde açtım fakat kimse yazmamış birde burda açayım ütü almayı düşünüyorum kazanlı ütü tavsiye edermisiniz? philips düşünüyorum çünkü nereye baktıysam tefali kötülediler philips kötü dediler.

ben tefal buhar kazanlı ütü kullanıyorum çok çok memnunum . ii ki almışız. ütü eziyet olmaktan çıktı gerçekten.

annem tefal in ütülerini kullandı 3 senede bir ütü değiştirdi. o yüzden tefali sevmiyorum kime sorduysam phılıps diyor arkadaslarım kullananlar.. phılıps azur iyonlu seri cıkmıs almayı düşünüyorum fiyat araştırması yaptın mı hiç??. yada bildiğin kampanya var mı

Ben çeyizime Arzum almıştım 6 ay önce fln, annemin ütüsü kırıldıgından çeyizdekini çıkaralım dedik. İyikide çıkarmışız, hiçbir işe yaramıyor ütü, kırışık açmıyor, buharı dogru düzgün vermiyor,resmen hayal kırıklığı 130 liraya fln almıştım birdee..
Şimdi ütü alıcam ya Tefal yada philips olsun istiyorum önerebileceğiniz bi model varmı ?

bende almıştım arzum dedigin gibi gömleklerim ütüsüzmüş gibi geziyordum o yüzden arzumdan uzak duruyorum küçük ev aletleri alacagım arzum kızlar kullanıyoruz güzel diyorlar ama elim gitmiyor

arkadaşlar ben phılıps azur iyonlu almayı düşünüyorum.. eğer başka alacak varsa fiyat araştırması yapıp pazarlık yapacağım.. başka alacak varsa pazarlıkta maliyet biraz daha düşüyor.. garanti kapsamında da her yere yolluyorlar genelde.. düşünen olursa görüşürüz.

arkadaşlar ben phılıps azur iyonlu almayı düşünüyorum.. eğer başka alacak varsa fiyat araştırması yapıp pazarlık yapacağım.. başka alacak varsa pazarlıkta maliyet biraz daha düşüyor.. garanti kapsamında da her yere yolluyorlar genelde.. düşünen olursa görüşürüz.

nasıl yani...? yaptınız mı araştırma

Philips Azur GC4640 kullanıyorum.uzun bir ütü kablosu var bu hoşuma gidiyor,suyu çabuk tüketiyor,ve bence kırışıkları çok güzel açmıyor.çok severek almıştım halbuki...

Ben Philips azur iyonik GC4870 kullanıyorum. Çok memnunum. Gömlekler jilet gibi oluyor :12:

Kardeşimde de GC4850 var. O da gayet memnun

bende almıştım arzum dedigin gibi gömleklerim ütüsüzmüş gibi geziyordum o yüzden arzumdan uzak duruyorum küçük ev aletleri alacagım arzum kızlar kullanıyoruz güzel diyorlar ama elim gitmiyor

arzum berbat bi marka küçük ev aletlerinde yanına yaklaşmamakla çok iyi yapıyorsun

Back
X